Fizica cuantică a demonstrat că gândurile ne influențează destinul!

Oamenii de știință care studiază lumea cuantică afirmă: întreaga lume este energie.

Majoritatea persoanelor reacționează în același mod atunci când au vreo problemă: nervozitate, iritare, agresiune și negativitate. Persoana încearcă să lupte, resimțind rezistență în interiorul său. Dar este incorect să credem că nervozitatea ar putea îmbunătăți cumva situația.

Care este scopul negativității? Nu are nici un scop. Dimpotrivă nervozitatea și agresiunea provoacă și mai multă negativitate.

Oamenii de știință care studiază lumea cuantică susțin că întreaga lume este energie. Toate particulele sunt simultan peste tot. Aceasta se numește incertitudine cuantică. Acesta este un paradox. Până când nu există vreun observator – omul – lumea nu există. Dar acesta este un fenomen științific.

Toate particulele elementare își schimbă starea de la simpla observare a acestora. Adică așteptările oamenilor vor influența întotdeauna rezultatul experimentului. Fiecare persoană are 100% dreptate. Mai întâi credeți în ceva, iar apoi găsiți confirmarea.

Considerați, de exemplu, că nu aveți bani suficienți. Și este adevărat. Nu aveți niciodată bani. Sau sunteți convins că este imposibil să găsiți un loc de muncă în acest oraș. Și aveți din nou dreptate. Dar, alături de Dumneavoastră, există oameni care au destui bani. Și au un loc de lucru bun. De ce? Pentru că sunt norocoși? Nu, nu este adevărat.

Este vorba despre legea fizicii cuantice: Întotdeauna! Întotdeauna! Veți obține, fără excepții, rezultatul pe care-l așteptați!

Dacă nu sunteți de acord cu acest punct de vedere, aveți 100% dreptate. Dar punctul Dumneavoastră de vedere vă aduce pace, claritate, bucurie? Vă ajută să depășiți cu ușurință toate obstacolele?

Experiența personală.

După ce mi-am rănit mâna eram disperat. Doctorii mi-au spus că era vorba de dizabilitate. Și am crezut. Apoi am citit despre oamenii care s-au restabilit după niște răni teribile. Și atunci am crezut că este posibil acest lucru. Rezultatul: mâna mea este acum absolut sănătoasă.

Când aveam 15 ani credeam că sărăcia este o sentință. Am lucrat foarte mult și totul era în zadar. Apoi am început să cred că pot obține cu ușurință libertatea financiară și am reușit. Am crezut că trebuie să lupt cu viața și lumea din jurul meu devenise periculoasă, vicleană și crudă. Acum cred: sunt mereu în siguranță. Totul se face pentru fericirea mea. Universul are grijă de mine.

În fiecare moment facem o alegere. În fiecare secundă ne creăm propria realitate.

De fiecare dată când vi se întâmplă ceva ce nu doriți, puteți alege. Nimeriți în intersecția cuantică. Dacă v-ați înfuriat, ați ales drumul greșit, ați nimerit într-o lume rea.

Dacă vă place acolo, este în regulă. Dacă nu, spuneți-vă: Totul este bine. Și bun venit la realitate! Realitatea este întotdeauna bună și neutră. Doar gândurile noastre o colorează.

Când vă bucurați cu sinceritate de orice experiență, toate problemele Dumneavoastră se vor rezolva de la sine. Pare chiar neobișnuit, ne lipsește lupta. Dacă vă lipsește, luptați. Dar eu personal prefer pacea și armonia.

Scrieți-ne în comentarii despre experiența Dumneavoastră, sunt sigur că-i puteți ajuta și pe alții să aibă o viață mai ușoară și mai frumoasă!