Fiți regina toamnei! 25 de modele de rochii superbe

După cum spunea Coco Chanel: „Când trebuie sa alegem între un bărbat și o rochie, alegeți rochia.” Astfel vom proceda și noi în acest sezon, care ne stabilește cursul pentru originalitate și experimente.

Rămâne actuală și în acest sezon ideea ca rochia „corectă” să ne pună în evidență părțile frumoase ale corpului, însă dacă aceasta mai este și la moda, atunci la sigur veți fi cea mai stilată și atrăgătoare în noul sezon rece.

Diversitatea este cuvântul-cheie al tendințelor vestimentare în sezonul toamnă-iarnă 2018-2019, o diversitate care trebuie sa ofere confort și căldură. Foarte importante în acest sezon sunt acele piese vestimentare de zi cu zi, ușor de îmbrăcat și care nu ne iau din timp. În același timp casele de moda nu au uitat pentru sezonul toamnă-iarnă 2018-2019 nici de culoare, seducție, originalitate sau stil.

Am studiat colecțiile marilor designeri de la Paris, Milano, New York și Londra, de la țesături la nuanțe, de la materialele folosite la aplicații, de la imprimeuri la elementele de croi. Putem spune, cu siguranță, că acest sezon rece duce mai departe moștenirea sezonului cald, ce-l precede, mai ales dacă vorbim despre rochiile în tendințele toamnei 2018.

De la lungime la decupajele plasate inteligent, de la texturile cu tentă de budoar până la decorațiunile baroce, de la pielea lăsată la vedere, până la piesele vestimentare ce acoperă întreg corpul, din cap pana în picioare. Va fi o toamna a contrastelor.

Doar Dumneavoastră decideți ce stil să alegeți în noul sezon, iar pentru a ști pentru ce să optați, vă propunem să vă inspirați din următoarele imagini.

1. 

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

21.

22.

23.

24.