Fiii Sophiei Loren – Carlo și Edoardo Ponti: cum arată și care este destinul lor

Sophia Loren este o actriță italiană, o adevărată zeiță a filmului și o doamnă de o eleganță desprinsă din alte vremuri.

Sophia Loren a visat întotdeauna să aibă o familie mare, dar maternitatea nu a fost deloc ușoară pentru ea. Imediat după nuntă actrița a decis să nască un copil, dar nu a fost atât de simplu.

Unele femei celebre renunță la maternitate, dar în cazul Sophiei Loren situația a fost diferită. În primul rând pentru italieni nu există o valoare mai mare decât familia. În al doilea rând era îndrăgostită nebunește de soțul ei Carlo Ponti.

Toate încercările se încheiau cu eșec. Abia la 34 de ani Sophia Loren a devenit mamă pentru prima dată. În 1968 actrița a născut primul copil.

În perioada sarcinii a renunțat la festivaluri de film prestigioase și a amânat filmările.

Sophia Lauren și copii.

Primul-născut mult așteptat.

Primul fiu, Carlo Ponti Jr., a devenit principala preocupare a lui Lauren: s-a descurcat singură, fără bonă.

Carlo Ponti Jr. atunci și acum.

Carlo Ponti Jr. are acum 53 de ani. El nu a dezamăgit așteptările mamei sale: șa devenit un dirijor de succes. Locuiește și lucrează acum în Statele Unite. Este căsătorit cu un vioristă maghiară pe nume Andrea și are doi copii: Vittorio, născut în 2007 și Beatrice, născută în 2012.

Carlo cu mama și soția sa.

A doua fericire.

În 1973, pe când avea 39 de ani, Sophia a devenit din nou mamă. L-a născut pe cel de al doilea fiu, Edoardo.

Sophie cu Edoardo.

După a doua naștere Sophia se gândea să renunțe la carieră pentru a-și dedica timpul familiei.

Edoardo Ponti are acum 48 de ani și este cineast de succes.

Sophia alături de fiul ei pe platoul de filmare, 2019.

Edoardo este căsătorit cu actrița Sasha Alexander. Cuplul are doi copii: Lucia Sophia, în vârstă de 15 ani și Leonardo, în vârstă de 11 ani.

Lucia Sophia, nepoata Sophiei Loren.

Pentru actriță nu există oameni mai apropiați decât familia ei, de dragul căreia a renunțat cândva la o carieră de succes.