Fiicele părinților celebri: frumoasele Bianca Bree Van Damme și Ida Lundgren.

Dolph Lundgren și Jean-Claude Van Damme sunt vedetele filmurilor americane militante de la sfârșitul anilor 1980 – 1990. Desigur, acum filmele cu participarea lor arată oarecum primitiv și poate chiar naiv. Pe de altă parte, este o prostie să presupunem că personajul lui Lundgren chiar în timpul filmării unui dublu, dintr-o dată își va pune întrebări despre sensul existenței sale.

Filmele despre militanți în primul rând sunt filmele care vă permit să descărcați creierul după o zi grea de muncă.

A trecut destul timp, dar în țara noastră încă mai sunt persoane ce adoră actorii Lundgren și Van Damme.

Astăzi, nu vă vom spune despre vedetele filmelor militante din trecut, așa cum ați putea crede, ci despre fiicele lor – Ida Lundgren și Bianca Bridget Van Damme.

Fiica soldatului perfect s-a regăsit în afaceri de modă. Ida este un model de succes în patria sa.

Profilul ei în Instagram este deja plin de fotografii cu caracter diferit.

Ida a debutat și ca actriță, jucând cu tatăl său în filmul “Command Performance”. Sincer, să sperăm acesta nu este ultimul rol al acestei fete fermecătoare.

Să vorbim acum despre fiica lui Van Damme, Bianca. Fata, spre deosebire de prietena sa, Ida (da, fiicele celor două staruri sunt prietene), a mers să studieze meseria de producător și a reușit să joace în filmul “U.F.O.- Invazia din exterior”.

Două prietene

Pe Bianca și Ida le unesc dragostea pentru sport. Ambele fete, nu fără influența părinților, au devenit dependente de arta sportului de luptă.

Poate că v-ați imaginat niște fete bătăușe, asemănătoare cu niște bărbați? Nu, așa cum am scris deja, Ida este un model de succes și Bianca nu seamănă deloc cu un personaj masculin, ci dimpotrivă, este o fată gingașă și fermecătoare.

Da, sportul este bun pentru sănătate, în plus fetele pot să se apere pe ele înșiși.

Adesea, Ida cu Bianca organizează antrenamente comune și lupte sparring.

Să le dorim succese și sănătate bună!