Fiicele lui Sylvester Stallone au crescut și lucrează, la moment, ca modele.

Michael Sylvester Gardensio Stallone, cunoscut și sub numele de Rambo, este actor și producător de filme. S-a născut la 6 iulie 1946 în Hell’s Kitchen, Manhattan.

Deși a locuit mai mult la New York, și-a petrecut copilăria în Washington, apoi a mers la universitate din Florida.

Mulți oameni nu știu că actorul a dus-o inițial destul de greu încercând să supraviețuiască. Nu avea unde locui, chiar a trăit într-o stație de autobuz timp de câteva săptămâni, după care a acceptat un rol într-un film.

A devenit celebru datorită filmului “Rocky”, pentru care a scris scenariul și unde a jucat rolul principal. Acest film a fost nominalizat la Oscar, chiar dacă bugetul său a fost unul destul de modest. I-a adus lui Stallone trei Oscaruri.

Viața personală a lui Sylvester a fost foarte intensă. Avut cinci copii din trei căsnicii. Fiul său cel mai mare, Sage, a murit în 2012. Cele trei fiice mai mici, Sophia, Sistine și Scarlet, lucrează ca modele.

Sylvester Stallone s-a căsătorit pentru prima dată pe când avea 28 de ani. El și soția lui au avut doi copii, Sage și Sergio.

Mai târziu s-a căsătorit cu actrița și modelul Bridget Nielsen, dar această căsătorie a durat doar doi ani.

În mai 1997 Sylvester s-a căsătorit pentru a treia oară. El și Jennifer Flavin au trei fiice: Sophia, Sistine și Scarlet.

Aceste fetițe au crescut și toate trei lucrează ca modele.

În 2017 toate cele trei fiice au fost premiate cu titlul de Miss Gold Globe.

Sophia, Sistine și Scarlet se dedică foarte mult carierei.

Sophia a fost recent jurat la Project Runway și a desfășurat și o campanie de publicitate pentru Dolce & Gabbana împreună cu sora sa Sistine.

Cele trei surori au pozat și pentru Harper’s Bazaar Australia vara trecută.

Sophia și Sistine studiază la Universitate în California de Sud, iar Scarlet este încă la liceu.

Sylvester este foarte mândru de cele trei fiice ale sale demonstrând acest lucru în mod constant pe rețelele lor de socializare. Iată cum a comentat această fotografie: „Trei trandafiri și o buruiană”.

Iar pe aceasta: „Cu fiicele mele minunate… Trebuie să am grijă de ele…”

Și soția sa postează multe fotografii cu ele.

Este o familie frumoasă și prietenoasă.

Sophia, Sistine și Scarlet sunt de o frumusețe rară și niște persoane minunate, iar Sylvester și Jennifer sunt niște părinți minunați.

Distribuiți acest articol ca să-l citească și prietenii Dumneavoastră!