Fiica le încurca părinților, de aceea au decis să o lase la grădiniță

Lucrez la grădiniță de mai bine de 10 ani și am reușit să văd multe. Dar recent a venit la grădinița noastră o fetiță, Otilia. Și atunci mi-am dat seama că nu am văzut totul.

Fata era foarte drăguță și timidă, nu putea comunica cu colegii săi și stătea mereu singură, jucându-se cu păpușile. Am încercat să o fac să obișnuiască cu alte persoane și am obținut unele succese.

Părinții ei mi-au lăsat la început o impresie bună, dar apoi am înțeles că m-am înșelat în privința lor. Uitau foarte des să ia copilul de la grădiniță. La început îi sunam și le aminteam că îi așteaptă fetița, dar mai apoi și-au schimbat ambii numerele de telefon și au dispărut complet. O lăsau dimineața la ușă și plecau, nu am mai reușit să vorbesc cu ei.

Eram foarte tristă când o vedeam pe Otilia cum își aștepta părinții iresponsabili. Au fost cazuri când i-a așteptat în zadar, nu a venit nimeni. Fata mi-a dat numărul de telefon al unei vecine la care a rămas de câteva ori.

Două săptămâni mai târziu am văzut-o pe mama fetei într-un supermarket. Și-a cumpărat de băut, era cu niște tipi dubioși. M-am dus la ea și am încercat să aflu de ce nu au grijă de copil și nu o iau de la grădiniță. Ea mi-a spus că nu are nevoie de copil și, dacă am grijă de ea, o pot lua.

Cuvintele ei m-au șocat.

O luam în fiecare seară acasă, iar dimineața o aduceam la grădiniță. Copilul a început să se atașeze de mine și nici nu-și mai amintea de părinți. Locuiesc singură, nu am copii, iar Otilia este un adevărat dar pentru mine. Am depus recent cerere de custodie. Dacă părinții nu au nevoie de ea, o voi îngriji și o voi educa eu!

Copilul este acum fericit, are camera sa și multe jucării, pe care nu le-a avut niciodată. Sper să-i pot oferi copilăria pe care o merită!