Fiecare bărbat are câte o femeie pe care nu o va putea uita niciodată

În viața fiecărui bărbat există o femeie de care-și va aminti întotdeauna cu tandrețe și căldură, dar și cu tristețe, chiar dacă are de mai mulți ani o căsnicie fericită și-și iubește foarte mult soția și copiii.

Să încercăm să înțelegem cine sunt aceste femei pe care ei nu le pot uita.

1. Fată de care s-a îndrăgostit pentru prima dată.

„Prima dragoste este și ultima…,” – vorba cântecului. Și într-adevăr foarte puțini bărbați au uitat de prima lor dragoste, de sentimentele de atunci. Și nu contează dacă această iubire era reciprocă sau nu.

Dar anume în acel moment bărbatul a înțeles brusc că acea femeie era capabilă să-i schimbe întreaga viață.

Primele sentimente sunt cele mai curate și mai naive. Și chiar dacă acele iluzii și vise nu s-au adeverit, din anumite motive, el nu va putea uita niciodată prima sa iubire. Anume acea fată a reușit să trezească în el acele sentimente frumoase și delicate și, de dragul zâmbetului ei, el era gata să întoarcă munții și râurile înapoi.

2. Femeia pe care bărbatul nu a reușit să o cucerească.

Poate că a iubit-o mult mai puțin decât pe altele sau poate chiar nici nu-i plăcea deloc, dar își dorea cu tot dinadinsul să o cucerească. Dar nu a reușit!

Această femeie a reușit să-l rănească și anume acesta este motivul pentru care a rămas pentru totdeauna în memoria sa.

3. Femeia pe care a pierdut-o.

Se întâmplă adesea ca bărbatul să-și dea seama cât de mult apreciază și iubește o femeie numai după ce o pierde. Ea a plecat și viața nu mai are sens. Doar atunci bărbatul devine conștient de greșelile sale: i-a acordat prea puțin timp, a rănit-o cu atitudinea și comportamentul său, nu i-a prețuit grija, căldură și dragostea ei. Iar acum nu o mai poate întoarce, este prea târziu. Ea a plecat.

Și chiar dacă, după anumit timp, el se va îndrăgosti o altă femeie, își va aminti întotdeauna de cea care l-a învățat să iubească cu adevărat și i-a frânt inima.

Oricărei femei i-ar plăcea să știe că a lăsat urme în sufletul unui bărbat și că n-o va putea uita de-a lungul vieții sale.

Dar, vedeți, nu prea contează ce amintiri și gânduri are bărbatul de cândva. Este mult mai important să știți ce simte bărbatul pe care-l iubiți acum.