Feminitatea este la modă. 11 look-uri de vară pentru doamnele de 50-60 de ani

În acest sezon revine în tendințe feminitatea. Aceasta nu înseamnă că toată lumea ar trebui să poarte rochii de dantelă. Moda se mișcă acum în mai multe direcții. Dar merită să adăugați feminitate și tandrețe în garderoba Dumneavoastră. Această tendință este potrivită femeilor de orice vârstă. Iată care sunt articolele vestimentare recomandate de stiliști:

Rochii.

Baza unei garderobe feminine este, desigur, rochia. Femeile de 50-60 de ani pot purta rochii de diferite stiluri, ar trebui doar să renunțați la modele scurte și strâmte.

Iată câteva exemple:

Rochie roz pal cu mâneci largi și siluetă A-line. Acest model va arăta grozav pe orice tip de siluetă.

Rochie maxi din in. Modelul este completat de un colier original. Încălțămintea aleasă este foarte comodă: adidași cu talpă groasă de iută, iar geanta originală completează ținuta.

Un alt model rochie lungă, de data aceasta albastru deschis. Rochia  fără mâneci este o alegere excelentă pentru vremea caldă.

Rochie de mătase cu imprimeu neobișnuit. Modelul este foarte simplu, rochia este cusută din două părți dreptunghiulare. Această rochie tunică este o opțiune excelentă pentru vacanță.

O altă rochie originală, dar de data aceasta de culoare roșie. Silueta rochiei este în formă de trapez, perfectă pentru a ascunde unele imperfecțiuni ale siluetei. Rochia a fost asortată cu pantofi roșii din piele lăcuită și geantă cu imprimeu leopard.

Rochie stilată cu dungi verticale, perfectă pentru zilele toride.

Fuste.

La fel ca rochiile, fustele pot fi diferite. Atunci când alegeți trebuie să vă concentrați nu atât pe vârstă, cât pe tipul de siluetă. Dar evitați fustele foarte scurte, deoarece nu vă avantajează.

Un look foarte interesant care are la bază o fustă cu un imprimeu neobișnuit. Pentru un astfel de model se recomandă să alegeți un top neutru.

Fustă lejeră A-line din șifon albastru cu imprimeu alb. Partea superioară a ansamblului este o bluză simplă, albă, cu mâneci scurte.

Pantaloni.

Puteți arăta feminin chiar și în pantaloni și blugi, așa că nu trebuie să renunți la aceste articole vestimentare.

Un costum foarte stilat. Setul este format din pantaloni largi cu silueta dreaptă și un top simplu fără mâneci.

Un alt set feminin cu pantaloni maro deschis și top roșu-portocaliu. Sandalele și geanta completează frumos ținuta.

Pentru a arăta feminin în blugi este suficient să alegeți topul potrivit. Alegeți blugi mai aproape de stilul clasic, fără găuri și asortați-i cu o bluză elegantă. Completați ținuta cu sandale sau pantofi cu toc.