Aflați care este motivația unei femei puternice să nu poarte machiaj.

Pentru multe femei, gândul de a ieși din casă fără machiaj, pare a fi înspăimântător. Make-up-ul a devenit un obicei important, iar femeile, în fiecare dimineață, îl practică cu plăcere. Machiajul face parte din rutina zilnică a multor femei, deși mai sunt și femei care nu poartă machiaj, iar această tendință câștigă popularitate…

Nimic de ascuns, nimic de care să vă fie teamă.

Există câteva motive pentru a petrece o zi fără machiaj: mai multe studii științifice au arătat, că femeile care nu poartă machiaj sunt mai fericite. Ele nu au ce ascunde, atât pe față, cât și în cazul altor situații din viață. Se consideră că femeile care poartă machiaj, ascund ceva, acnee sau ten pigmentat.

O femeie care nu poartă machiaj înțelege că nimeni nu este perfect. Dar, în ciuda acestui fapt, se simte confortabil în pielea ei. Și acest lucru îi extinde limitele.

Imaginați-vă că nu trebuie să vă faceți griji în ceea ce privește cumpărarea lunară a fondului de ten și tot ce trebuie să faceți dimineața este să vă treziți, să vă spălați și să ieșiți din casă.

Riduri, pistrui, acnee: toate fac parte din noi.

Când vă petreceți timpul privindu-vă în oglindă, de regulă observați micile imperfecțiuni și ridurile care au apărut, dar puteți observa și ce ochi frumoși aveți! Femeile puternice, care preferă să renunțe la machiaj, găsesc doar atuuri în aspectul lor fizic.

În cele din urmă, toată lumea are riduri, pistrui, acnee și păr facial. Toate astea fac parte din noi. Femeile fericite știu acest lucru. Și de ce nu?

Dumnezeu ți-a dat această față cu un motiv – să zâmbești și să fii fericită!

Experiment

Dacă vă gândiți să renunțați la machiaj, încercați acest mic experiment. El va arăta cât de confortabil este să trăiți fără make-up. Stați în fața oglinzii și timp de 10 minute uitați-vă la toate trăsăturile feței. Fiți atente la tonul pielii și la pistrui. Uitați-vă la cum arată ochii și linia buzelor. În scurt timp veți ajunge la concluzia că sunteți frumoase. Și dacă încă nu sunteți încrezătoare sau nu vă simțiți confortabil fără machiaj, încercați să petreceți o scurtă perioadă de timp fără el.

Nu mai folosiți rimel, încercați să aplicați un luciu de buze transparent în loc de ruj. Folosiți o bază tonică ușoară, nu aplicați o mulțime de produse pe față. Alegeți nuanțe neutre.

O femeie puternică se simte confortabil cu aspectul ei natural.

Femeile puternice sunt fericite din mai multe motive. Unul dintre ele este că se simt confortabil în pielea lor.

Sentimentul pe care multe femei vor să-l trăiască, dar nu reușesc niciodată – le este greu să se relaxeze și să fie mulțumite de cine sunt. O femeie puternică se poate uita în oglindă și să fie mândră de cine este ea..