Femeile însărcinate în transportul comun − ce simt ele cu adevărat!

Data viitoare când stați în rând sau mergeți cu metroul, priviți în jur și vedeți dacă prin preajmă se află vreo femeie însărcinată? Îți voi povesti despre ea.

Cel mai probabil ea simte următoarele:

În burta ei își trăiește viața un „balon” care presează nemilos vezica urinară și oasele pelviene, care nu sunt deloc încântate de el. Și încă o mai lovește în coaste.

Apropo, noaptea trecută, această femeie a dormit doar trei ore, pentru că s-a trezit în toiul nopții din cauza senzației de urinare.

Ea doar își dorește să iasă din transport să ia o gură de aer. Își dorește pur și simplu să respire, deoarece burta i-a acoperit și îi apasă toate organele interne și chiar și respirația e anevoioasă. Da, și este nevoită să respire pe gură, e un fel de bonus, deoarece femeile gravide suferă de așa numită rinita vasomotorie. Pe parcursul sarcinii, nasul este înfundat tot timpul.

Dar ce paradox, chiar dacă are nasul înfundat, femeia însărcinată simte mirosul de țigară, de fast food, de parfum, care sunt capabile de a provoca un val de greață. Ea pur și simplu își dorește să fie interzisă producerea și păstrarea tutunului, parfumului și a fast-food-ului.

Nici nu vă imaginați prin ce chinuri trece biata femeie stând în picioare. Burta i se întărește periodic, aceste crampe ea le numește „antrenamente abdominale” sau „contracții Braxton-Hicks”, iar ceea ce își dorește acum femeia gravidă, e să meargă la toaletă.

Atunci când Braxton și Hicks se retrag, pentru o scurtă perioadă, esofagul se umple brusc cu acid gastric din stomac.

În timp ce femeia caută disperată în geanta antiacidele Maalox sau Renny, ea simte că i se înmoaie picioarele.

Pentru picioare slăbite pastile nu sunt, trebuie doar să îndure durerea. Spatele e cel care tine toată greutate și brusc femeia simte o durere insuportabilă în zona lombară.

Chiar dacă toți pasagerii văd ca ea este însărcinată, are deja burtica proeminentă, nimeni nu îi cedează locul. Nu vă imaginați ce simte ea în acel moment. Îi puteți observa lacrimile care îi curg pe obraji.

Nu plânge deoarece este o femeie slabă sau isterică, se simte astfel deoarece hormonii o fac să devină mai sensibilă în această perioadă.

Și din punct de vedere psihologic, acum ea seamănă mai mult cu un copil mic care și-a pierdut mama decât cu o femeie matură.

Aruncați o privire în jur atunci când sunteți în transport public. Dacă o vedeți, cedații trecerea sau oferiții locul. O să o bucurați, fiți siguri de asta! Și te vei simți și tu mai bine!

Să nu credeți că am spus toate acestea ca să vedeți cât de nefericită este femeia însărcinată și cât de needucați sunt cei din jur.

Scopul articolului a fost să vă simțiți doar pentru câteva momente în locul acestei femei!