Femeile trecute de 40 de ani sunt fermecătoare!

În ultimul timp, femeile trecute de 40 de ani sunt mult mai apreciate și au o surprinzătoare putere de atracție asupra bărbaților, iar uneori îi fac să renunțe de a mai întoarce capul după cele tinere.

Nu o spunem noi, ci vă prezentăm un articol semnat de celebrul jurnalist american Andy Rooney care invocă următoarele motive.

Femeile trecute de 40 sunt fermecătoare

O femeie trecută de 40 de ani nu va trezi bărbatul noaptea pentru a întreba: „La ce te gândești?” Ea nu va face capricii pentru simplul fapt că doriți să petreceți seara privind un meci de fotbal. Ea va merge și își va ocupa timpul cu ceva mult mai interesant.

O femeie trecută de 40 de ani are destulă experiență pentru a se asigura că știe cine este și ce vrea de la viață sau de la partenerul ei. Foarte puține dintre ele își vor pierde timpul pentru a critica bărbații, pentru a le interpreta orice vorbă spusă sau pentru a afla ce cred despre ele, despre ceea ce fac.

Femeile trecute de 40 de ani afișează o mare demnitate. Nu intră în conflict cu partenerul în public. Însă, dacă este necesar, ele nu ezită să o facă în mod discret. Femeile mature sunt generoase cu laudele, chiar și nemeritate. Ele cunosc cum se simte nemulțumirea.

Femeile de 40 au suficientă încredere pentru a-și prezenta iubitul prietenelor lor. Cele mai tinere evită deseori chiar și cea mai bună prietenă, deoarece nu are încredere în partenerul lor. Însă femeilor mature nu le mai pasă de atracția pe care ar putea-o avea una dintre ele de care nu se îndoiesc că o vor trăda.

Ajunse la 40 de ani, femeile devin buni psihologi, mult mai mult decât s-ar putea crede. Iată de ce este inutil ca bărbații să le mai expună greșelile, ele simt, le ghicesc, înainte ca ei să se decidă să dea semne de sinceritate. Femeii mature îi stă bine cu un ruj de buze aprins, mult mai bine decât unei tinere. Iar dacă se împacă cu prezența ridurilor de pe față, vor înțelege că acestea le fac mai atrăgătoare decât omoloagele mai tinere.

Femeile mai în vârstă sunt mai deschise, mai oneste, nu merg pe căi ocolite. Nu ezită să-i spună imediat bărbatului că este nepoliticos sau, mai rău, că este un ticălos.

Da, sunt multe motive de a fi fascinați de femeile cu vârsta trecută de 40 de ani. Însă, din păcate, nu putem afirma aceleași lucruri și depsre un bărbat. Iar după fiecare femeie matură se află un bărbat care în orice moment își poate suci capul după prima chelneriță, de 20 de ani, strident îmbrăcată.