Femeile de după 50 de ani ar trebui să poarte pantaloni scurți? Decideți Dumneavoastră. 10 idei pentru această vară.

Pantalonii scurți sunt foarte comozi, perfecți pentru sezonul de vară. Dar, spre deosebire de fuste și pantaloni, aceștia trezesc mai multe întrebări. Femeile de după 50 de ani au dubii dacă este bine sau nu să poarte pantaloni scurți.

În primul rând ar fi bine să evitați modelele prea strânse deoarece scot în evidență imperfecțiunile siluetei și nu arată prea bine. Nici modelele ultrascurte nu sunt potrivite.

Pantalonii scurți crem cu talia înaltă arată foarte bine, iar sandalele și accesoriile de accent oferă stil ținutei.

Dacă aveți picioare suple, puteți purta pantaloni scurți până la jumătatea coapsei. Completați setul cu un crop top, o cămașă cu imprimeu vertical și sandale cu platformă.

Pantalonii scurți din denim pot fi incluși în garderoba femeilor de orice vârstă. Acest model alungit arată grozav în combinație cu un tricou alb de bază și încălțăminte sport.

Puteți încerca și alte culori. Această nuanță neobișnuită se combină foarte bine cu nuanța cămășii. Iar geanta și încălțămintea cu toc stabil completează cu succes ținuta.

Bermudele sunt perfecte pentru a merge la o plimbare sau chiar la birou, dacă nu aveți un cod vestimentar strict.

Fashionistele de după vârsta de 50 de ani acordă prioritate confortului și caracterului practic. Și ce ar putea fi mai practic decât o pereche de pantaloni scurți de in care se încadrează cu ușurință atât într-un look urban relaxat, cât și în unul de plajă?

Pantalonii scurți arată foarte bine când sunt în set.

Un costum din două piese cu pantaloni scurți arată foarte interesant.

Pantaloni scurți din denim, un tricou, o pereche de adidași albi formează o ținută stilată și comodă pe care o puteți completa, în serile răcoroase, cu un cardigan alungit.

O bluză feminină va oferi eleganță unei ținute cu pantaloni scurți.