Femeile, dacă își doresc, pot fi foarte stilate și atrăgătoare după vârsta de 50 de ani

Ați observat, probabil, că doamnele de după vârsta de 50 de ani încearcă să se îmbrace cât mai discret ca să nu iasă în evidență.

Sfatul nostru este să vă înnoiți garderoba cu piese vestimentare stilate și îndrăznețe și să renunțați la hainele învechite.

Pantaloni moderni.

Pantalonii kaki cu imprimeu mov nu vă vor lăsa să treceți neobservată. Cămașa în dungi și adidași aurii vă vor completa perfect ținuta. Rămâne să alegeți niște bijuterii originale și o geantă bleumarin.

Amestec tropical.

Această ținută minunată ne amintește de vară, de palmieri și de vacanță. Pantalonii galbeni se combină perfect cu cămașa roz cu imprimeu în formă de ananas. Încălțămintea și accesoriile alese completează minunat acestă ținută relaxată.

Stilul marin.

O altă ținută perfectă pentru vară, care ne amintește de valurile mării. Un alt set luminos de vară, care amintește de restul și marea. Bluza cu dungi albastre și albe se combină de minune cu pantalonii roz pal. Încălțămintea care imită culoarea pielii de șarpe și geanta rotundă completează perfect ținuta.

Ținută neutră.

Această ținută formată dintr-o pereche de blugi gri deschis și o cămașă albă se va combina de minune cu un sacou albastru deschis. Elementul-cheie este perechea de pantofi cu imprimeu leopard.

Pantaloni cu talie foarte înaltă.

Acest model de pantaloni scurtați și cu talia înaltă este în top. Pentru a crea o ținută cu adevărat originală puteți alege o cămașă fără guler cu manșete late decorate cu inscripții. Geantă colorată și pantofi completează perfect acest outfit.

Accesorii îndrăznețe.

Acestă ținută formată din pantaloni bej deschis și cămașă albă arată perfect datorită încălțămintei și accesoriilor alese: pantofii roșii, geanta cu imprimeu leopard, brățările colorate și colierul în formă de lanț.

Pantaloni scurți și tunică.

Majoritatea doamnelor adulte renunță la pantalonii scurți, care sunt perfecți pentru vară. Dacă veți alege un model până la nivelul genunchilor și îl veți combina cu o tunică originală ca cea din fotografie, veți obține o ținută în care vă veți simți perfect.

Rochie dreaptă.

Acest model este perfect pentru vară. Adidașii albi și geanta colorată completează perfect ținuta.

Pantaloni scurți și bluză.

Bluza colorată este accentul acestei ținute formate din pantaloni scurți de culoare bej, iar sandalele și geanta o completează cu succes.

Fustă plisată cu imprimeu original.

Această fustă arată perfect în combinație cu un top neutru, iar adidașii aurii și geanta roșie completează perfect ținuta.

Fustă cu imprimeu original.

Această fustă de mătase cu flori și păuni este baza unei ținute originale și îndrăznețe, iar bluză roz pal și sandalele bej se combină perfect cu ea.