Femeile au organizat un proiect interesant: ele au încetat să-și vopsească părul său cărunt. Priviți ce frumoase sunt!

În societatea contemporană, cerințele pentru femei uneori pot fi exagerate. Ea trebuie mereu să arate perfect, să miroase bine, să zâmbească și multe altele. Se creează impresia că o femeie din secolul XXI este o creatură mitică, care reușește să lucreze, să educe copiii și să aibă grijă de sine.

Sunteți de acord, că bărbații au cereri mult mai puține, în privința aspectului exterior? Și cicatricile îi înfrumusețează și părul gri le redă un aspect de înțelepciune… Dar femeile, după ce au observat primele fire de păr gri, se panichează și încearcă cât mai curând posibil să-și vopsească părul. Din fericire, încet dar sigur, timpurile se schimbă. Femeile încearcă să se accepte așa cum sunt ele și să trăiască într-o armonie completă.

Proiectul Grombe, este fondat de Martha Smith, de 26 de ani. Proiectul este dedicat tuturor femeilor, ce sunt frumoase chiar și cu fire de păr cărunt. Fata este convinsă că fiecare femeie este frumoasă în felul său, iar părul gri – nu este un motiv să se considere urâte. Acest proiect s-a dovedit a fi pe placul multor femei din întreaga lume. Astfel, ele au început să-și împărtășească fotografiile sale uimitoare și frumoase prin rețelele de socializare.

1. Părul gri nu este o abatere, ci o normă!

2. Prietenii erau de părerea că Julian Marie trebuie să-și vopsească părul înainte de nuntă. Ei toți erau siguri că ea o să regrete enorm. Dar Julian era fericită că în această zi importantă, era frumoasă în felul său.

3. Lisl a început să devină căruntă la 13 ani și imediat a început să-și vopsească părul. După ce a devenit mamă, cu 7,5 ani în urmă, și-a acceptat pe deplin aspectul său natural.

4. Jody Harper, s-a născut cu un fir de păr gri. În adolescență, avea mult mai multe fire de păr gri. Jody își vopsise părul până la vârsta de 40 de ani. Într-o bună zi sa prins cu gândul că ”Și așa sunt foarte frumoasă!”. De atunci nu-și mai vopsește părul și arată ca o eroină dintr-un basm!

5. Liz Camarowl, de asemenea, s-a pomenit cu părul gri mult mai devreme. Încă de la vârsta de 13 ani, ea deja își vopsea părul. Ea considera că firele cărunte reprezintă un defect. Culoarea sa naturală, de castan închis, creează o combinație unică împreună cu părul gri.

6. O altă doamnă incredibil de frumoasă, care și-a acceptat aspectul său – părul alb ca zăpada. Arată foarte fericită!

7. Este unică, luminoasă și originală!

Sute de femei s-au alăturat acestui proiect și fiecare dintre ele sunt unice în felul lor! Dar ce veți face sau ce intenționați să faceți dvs cu părul cărunt? Cum credeți, părul cărunt este un dezavantaj pentru o femeie?

Așteptăm cu drag comentariile dvs.