Femeie de elită după vârsta de 50 de ani: un stil care merită toată atenția

La momentul actual este destul de dificil să ghicim vârsta unei femei, datorită faptului că majoritatea se îmbracă elegant și cu gust. Una dintre aceste femei este Pilar De Arce, bloggeriță spaniolă, mama a doi copii adulți.

Vă propunem în continuare câteva ținute stilate, care-i scot în evidență frumusețea acestei femei.

Această rochie neagră i se potrivește perfect, femeia având o siluetă minunată.

Stiliștii susțin sus și tare că trebuie să renunțăm neapărat la sacourile cu talia accentuată. Însă Pilar De Arce nu ține cont de aceste recomandări și poartă ceea ce i se potrivește.

Nuanțele de maro i se potrivesc de minune.

Albul este culoarea eleganței. De obicei, femeile după o anumită vârstă evită să poarte haine albe, însă Pilar de Arce arată impecabil în acest costum elegant.

Nuanțele de roz, la fel, nu sunt doar pentru domnișoarele tinere. O nuanță aleasă corect vă reîmprospăta și va întineri chipul oricărei femei.

Ținutele monocromatice sunt tot mai populare. Datorită combinației dintre texturi, veți putea crea niște ținute uimitoare, care să vă scoată în evidență silueta frumoasă.

Imprimeurile selectate corect vă vor ajuta să arătați impecabil.

Culoarea roșie se potrivește oricărei femei indiferent de vârstă și de siluetă.

Multe doamne de după 50 de ani evită să poarte imprimeuri colorate. Pilar de Arce știe cum să le aleagă ca să arate perfect.

Nuanțele saturate se combină de minune cu tonul cald al tenului acestei doamne stilate.

Pilar De Arce nu este doar bloggeriță de modă. Are diplomă în istoria artelor și, pe lângă aceasta, s-a ocupat de gimnastică și balet.

Această ținută aparent simplă i se potrivește de minune.