Femeia singură a pictat podeaua „plictisitoare” din baie, implicând doar creativitatea și fantezia sa!

Orice schimbare este întotdeauna spre bine. Uneori, aceste modificări se pot referi și la podeaua din baie. Orice femeie este încântată să facă schimbări în casă. Iată că într-o zi, o femeie cu imaginație și impulsuri creative a dorit să schimbe podeaua „plictisitoare” din baie. Clar că a făcut-o cu propriile mâini.

Femeia a folosit unele instrumente, cum ar fi hârtie de șmirghel, soluții de curățare pentru podea, grund, vopsea albă și neagră, precum și o bandă adezivă. Femeia și-a făcut și un șablon cu propriile mâini.

Înainte de a începe lucrarea principală, este foarte important să spălați temeinic podeaua și abia apoi să începeți să prelucrați podeaua cu o mașină de șlefuit.

Femeia a făcut toate acestea, apoi a aplicat un strat de grund. A așteptat până se usucă și a repetat din nou acțiunea. Acest lucru se face pentru ca vopseaua să se aplice uniform.

Vopseaua trebuie aplicată în mai multe straturi. Mai întâi, vopsea albă, apoi neagră, apoi și lucrarea cu șablonul. Acesta a fost amplasat în așa fel, precum se așează gresia. Pentru a evita mișcările accidentale ale șablonului, femeia l-a lipit cu o bandă adezivă. Apoi, a aplicat vopsea neagră, folosind o rolă pentru vopsit. Când s-a făcut desenul, era necesar să se aplice un înveliș protector și să aștepte până când totul se usucă.

Toate acestea femeia a făcut de una singură. Pardoseala este decorată. Femeia era foarte mulțumită de ea însăși. Putem face totul dacă vrem!

V-a uimit lucrarea doamnei? Ați fi riscat? Așteptăm cu drag comentariile dvs.