Femeia și casa ei. Ce spune lipsa dorinței femeii de a se dedica treburilor casnice?

În adâncul sufletului, fiecare femeie crede, că dacă altcineva i-ar prelua toate activitățile casnice, ea ar fi mai fericită și toate problemele se vor spulbera, dar nu conștientizează că anume casa, este responsabilitatea femeii!

Ordinea în casă – este necesitatea internă şi firească a unei femei mature. O casă confortabilă este fundamentul vieții unei femei, pe care se construiește o relație fericită, corectă şi matură cu un bărbat.

O femeie care nu dorește să creeze confort din cauza lenii sau a oboselii, nu este capabilă de nimic, în special să construiască o relație cu un bărbat. Casa este opera principală a femeii, ea ar trebui să devină sursa principală de inspirație pentru femeie și întreaga familie. Confortul și ordinea în casă îi oferă putere femeii, anume din acest motiv, acest aspect ar trebui să conteze pentru o femeie mai mult decât pentru alți membri ai familiei.

Casa – este oglinda femeii. În ea se reflectă ceea ce trăiește, ce gândește, ce simte o femeie şi unde este îndreptată energia ei – în familie sau în afara ei.

Dacă casa femeii are nevoie de mâini bărbătești, atunci nu ea nu poate construi o relație cu un bărbat, respectiv nu poate interacționa cu el în calitate de femeie. Dintr-un motiv sau altul ați decis că trebuie să vă bazați doar voi înșivă şi să ţineți totul sub control sau ați îndepărtat bărbatul din viaţa dvs pentru că nu aveți nevoie de el.

Rezolvarea problemelor casnice – este în primul rând relația dumneavoastră în calitate de soţ şi soţie, este capacitatea dvs de a cere şi a primi ajutor. Casa nu trebuie să fie calvarul dvs sau motivul proastei dispoziții – casa trebuie să fie inspirația, magia şi farmecul fiecărei femei.

Ce trebuie să faceți ca să aveți o casă confortabilă?

Nu trebuie să începeți cu ordinea în casă, ci cu gândurile pe care le aveți. Ce vă doriți? Cum vreți să trăiți? Vreți să aveți același stil viață? În primul rând casa e vie. E fundamentul pe care se construiește viaţa dvs. Tratați casa în care locuiți astăzi, ca pe ceva viu. Schimbându-vă atitudinea faţă de casă, vă veți schimba viaţa.

Toate treburile casnice trebuie să fie conștientizate. Să învestiți în toate treburile o parte din dvs și din iubirea dvs. Atunci când călcați, gătiți, spălați se creează energia casei cu iubire, nu din lene şi stări depresive. Aici se ascunde puterea feminină – să-şi facă casa plină de energie, nu goală şi rece. Femeia poate face în casa ei mult mai multe decât la serviciu. Amintiți-vă unde trebuie să vă îndreptați atenția și energia: în casa dvs. sau în afara ei? Având grijă de casă, vă umpleți viaţa de SENS.

Tratați casa cu grijă şi respect. Trebuie să o simțiți. Această interacțiune poate fi tămăduitoare pentru femeie. Casa pentru femeie este un spațiu sacru, care îi oferă liniște şi armonie, de aceea nu poate rămâne în dezordine, pentru a se umple de emoții negative şi certuri. O astfel de casă nu are viitor, cum de altfel nici casa fără femeie nu există.

Nu ștergeți pur şi simplu praful, ci puneți energia în mișcare, energia nu trebuie să stagneze. Nu spălați doar ferestrele, ci astfel deschideți şi curățați orizontul pentru planurile şi scopurile familiei dvs. Femeia este cea care păstrează focul familiei. Iar focul înseamnă viaţă. Nu va exista focul, nu va fi familia. Va fi o conviețuire sau o căsătorie din interes.

Treburile casnice pot obține un nou sens, ele trebuie să fie plăcute, să vă încarce cu energie, să vă facă fericită. Astfel oferiți iubire celor dragi.

Atunci când călcați hainele persoanelor scumpe, când găti, când faceți ordine cu multă dragoste, cei apropiați simt dăruirea dvs. Atunci când faceți aceste lucruri din obligație, fără a depune dragoste, acest lucru se va simți.

Probabil bărbatul nu va observa faţa de masă nouă, însă energia şi faptul că sunteți interesată de casă și de confortul în ea, neapărat îl va simți.

Amintiți-vă atunci când erați copil şi veneați acasă, nu era important ce faţă de masă a așternut mama, ci faptul că acasă e confortabil şi mama este acasă. Acest lucru oferă un sentiment de fericire, siguranță și bucurie. Bărbații în această privință sunt ca şi copiii: pentru ei este important să obțină starea de confort, grijă şi cămin familiar.

Femeia nu trebuie să fie bucătăreasă sau spălătoreasă, ci GOSPODINĂ. Ea trebuie să-şi transforme casa, să se joace cu spațiul unde totul e supus gândurilor, dorințelor şi energiei ei. Unde fiecare colțișor oferă forțe şi oferă căldură, lumină, grijă şi frumusețe.