Femeia care a fost mult timp singură va deveni cea mai fericită

După ce a trecut prin nenumărate dificultăți, ea a fost în stare să găsească puterea de a se ridica pentru a deveni cea mai fericită femeie din lume.

„Singurătatea nu înseamnă absența opțiunilor. Este o alegere. O alegere care se bazează pe fericire și pe cursul firesc al evenimentelor, pe care le stabilești individual.” – (Mandy Hale)

Cunoaștem cu toții tipul fetei mereu singure. În liceu majoritatea domnișoarelor aveau un iubit, însă ea era în continuare singură, dedicându-și timpul studiilor sau unor hobby-uri (sport, dansuri).

Iar cauza nu era fizicul ei, ea pur și simplu își trăia viața după cum simțea.

Mai târziu a mers la universitate (institut, academie) și întâlnit pe cineva, dar s-au despărțit. Apoi, probabil, au existat și alte relații care nu au durat mult. Era evident că era ceva la mijloc.

Nimănui nu-i place singurătatea, iar domnișoara în cauză nu este o excepție. Dar destinul a decis altceva și ea a fost nevoită să treacă prin această perioadă dificilă; și, în ciuda tuturor dificultăților, fata a găsit putere să devină mai bună și să fie cu adevărat fericită.

Vă întrebați cum a reușit o femeie care a fost mai mult singură să devină cea mai fericită? Există 7 argumente. Iată care sunt ele:

1. Se bucură de singurătatea ei.

Nu contează ce urme grele i-au lăsat despărțirile din trecut, ea a reușit să le depășească, iar pentru a se simți bine nu a simțit necesitatea să fie alături de cineva. Da, au fost nopți când a plâns, dar a fost o experiență care a făcut-o și mai puternică.

2. Este independentă.

Este independentă din punct de vedere financiar, social și psihologic. Știe cum să aibă grijă de ea însăși, cum să-și gestioneze cheltuielile, să-și plătească facturile. Dacă se confruntă cu orice problemă, ea o rezolvă singură. Îi ajută pe alții, dar este capabilă să se ajute singură. E puternică. Independența îi dă curajul de a avansa în viață.

3. Are încredere în sine.

Peste tot merge singură și nu are nevoie de o altă persoană pentru a-i reamenaja casa ori pentru a-i repara calculatorul, încearcă să se descurce singură. Dacă nu știe să facă anumite lucruri, nu îi este teamă să le învețe.

4. Știe cum să obțină succesul.

Ea își stabilește anumite țeluri și se concentrează pe îndeplinirea lor. Ea are destul timp la dispoziție pentru propria dezvoltare. Acest tip de femeie are ambiții mari și poate obține rezultate reale.

5. Nu-și face griji din cauza dragostei.

Dragostea pentru ea este doar un element al vieții care nu merită să-ți pierzi capul.  Ea nu-și face griji că nu are alături acel bărbat unic, cu care să trăiască până la adânci bătrâneți. Ea este convinsă că mai întâi trebuie să stai ferm pe picioare, iar dragostea este, desigur, minunată însă dacă lipsește nu e ceva foarte grav.

6. Nu se teme să moară în singurătate.

Mariajul nu este scopul său principal, ea poate fi chiar împotriva căsătoriei deoarece este conștientă că o căsnicie nu-ți garantează fericirea. Ea nu va urma niște stereotipuri doar pentru a satisface așteptările societății.

7. Se simte bine singură.

Bărbatul care va reuși să o intereseze va fi pentru ea o sursă de inspirație, el o va ajută să își realizeze scopurile, iar ea nu-l va împiedica în realizarea dorințelor lui. Pentru ea principiul de bază al unei relații este libertatea.

Aceste femei sunt puternice și autosuficiente și de aceea pot fi considerate cele mai fericite de pe Pământ. Acest lucru se datorează faptului că ele nu sunt dependente de partener și de circumstanțe, pentru ele sentimentele sunt o sursă de inspirație.

Ele sunt fericite nu pentru că iubesc singurătatea, ci pentru că au o lume interioară bogată.

Iar bărbatul care va avea norocul să cucerească o astfel de femeie va fi extrem de fericit lângă ea. Cu condiția că o va aprecia și o va prețui.