Felul în care se îmbracă o femeie vorbește despre cât este de fericită: 5 detalii care fac diferența.

Stilul vestimentar al unei femei fericite este simplu și elegant. Fiecare femeie are propriile sale secrete și trucuri pentru a-și menține bunăstarea și armonia în viață. Și pentru fiecare dintre ele fericirea este percepută diferit: pentru cineva fericirea înseamnă – familie, pentru altcineva – carieră sau relație amoroasă. În orice caz, ne fac fericiți lucrurile care ne aduc în viață armonie și echilibru emoțional.

O femeie fericită poate fi văzută de departe: prin maniere, comportament, ținută, stil…

O femeie fericită are un aspect îngrijit.

O persoană fericită nu se uită constant la ceas, pentru ca nu are unde să se grăbească. O femeie fericită și echilibrată emoțional nu va încerca niciodată să îi demonstreze ceva cuiva. Prin urmare, ea întotdeauna are timp și dorință de a aduce aspectul său fizic în armonie cu starea sa mentală: să își facă părul, să își calce cămașa, să își curețe și lustruiască încălțămintea. Acuratețe în fiecare detaliu este o reflexie a armoniei lumii sale interioare.

Rochii și fuste

În viața de zi cu zi, noi deseori ne ignorăm feminitatea în favoarea confortului și practicității. Găsim o mie de motive de ce să nu îmbrăcăm o rochie sau o fustă „incomodă”. Vremea nepotrivită, nu există ocazia, un stil de viață prea activ. O femeie fericită este în armonie cu feminitatea sa. Dar ce altceva vor evidenția mai bine această trăsătură dacă nu rochiile și fustele? Anume aceste articole vestimentare ajută o femeie să rămână femeie în orice situație.

Renunțarea la un stil prea pompos și pretențios

În căutarea fericirii, femeia deseori încearcă să trezească altora interes față de persoana ei prin ținute extravagante pe care le poartă. O femeie fericită își manifestă bunul gust printr-un stil mai simplu și mult mai sobru. O femeie fericită nu pretinde confirmarea unicității sale. Acest lucru explică minimalismul elegant al stilului.

Lipsa vulgarității

Un decolteu adânc și o fustă mini demonstrează că femeia este într-o continua căutare, are o mulțime de complexe, sau pur și simplu nu are un bun gust în haine. O femeie împlinită este atrăgătoare fără artileria unei seducătoare.

Accente îndrăznețe

O femeie fericită niciodată nu se va pierde în nuanțe de gri. Pentru a îmbunătăți ținuta, ea va folosi bijuterii și alte accesorii. Dar ea întotdeauna va ști care este limita dintre o expresivitate a ținutei și un prost gust.

Principalele secrete ale stilului unei femei fericite sunt armonia interioară și licărirea din ochi. Îmbrăcămintea este doar o „cochilia” exterioară a stării interioare. Orice bomboană gustoasă trebuie să fie învelită într-un ambalaj frumos.