Fashion 2020: 25 de ținute stilate, recomandate de bloggerițele de modă.

Fenomenul de fashion blogging a prins din ce în ce mai mult contur și această lume este extrem de importanta pentru fashionistele din toată lumea. Este o sursă de inspirație pentru pasionatele de modă, stil și frumusețe.

Una dintre cele mai influente bloggerite de fashion, Malin, o tânără mămică a unei fetițe drăgălașe, este extrem de cunoscută pe Instagram.

Are în prezent aproape 2 milioane de urmăritori pe pagina ei, și chiar dacă își ascunde chipul, ea este foarte populară, și este sursa de inspirație pentru toate femeile pasionate de modă din întreaga lume.

Bloggerița este remarcată pentru colaborările cu celebre branduri de firmă.

Vă invităm să admirați ținutele stylish publicate pe pagina Up Close and Stylish de către fashion bloggerița Malin.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

Bloggerița surprinde prin ţinutele sale minimaliste, confortabile, dar rafinate. Inspiră ca toate femeile ce o urmăresc să aleagă să poarte mereu haine cu care se identifică și se simt cel mai bine.

11.

12.

Își exprimă personalitatea prin accesoriile simpliste, dar stylish pe care le alege pentru outfit-urile ei și care îi scoate în evidență personalitatea.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

Pantofii cu toc sunt declarați simboluri ale elegantei și feminității și bloggerița optează mereu să îi poarte deoarece reprezintă un accesoriu care completează ţinuta unei doamne, o ajută să fie mai feminină, mai elegantă.

Bloggerița optează să poarte rochii care i-ar scoate în evidență frumusețea și delicatețea picioarelor.

21.

22.

23.

24.

25.

Cu siguranță ținutele create de bloggerița de modă, Milan, vor inspira multe femei împătimite de modă, stil și eleganță.

Tu ce bloggerițe de modă urmărești? Spune-ne în comentarii!