Fără tocuri înalte, fără strasuri și fără cerceii bunicii! În acest an stiliștii ne imploră să punem accent pe următoarele lucruri

Astăzi este foarte ușor să aflați care sunt tendințele modei. Despre acestea se vorbește pe bloguri, în revistele glamouroase, pe rețelele de socializare. Noi, însă, am selectat pentru cititorii noștri o colecție de haine care într-un fel sau altul au ieșit din moda acestui an, dar totuși le mai vedem pe stradă, în oficii sau în fotografiile de pe rețelele de socializare.

Iată care sunt principalele anti-tendințele acestui an.

Dacă doriți să arătați excepțional în acest an, ascundeți aceste haine cât mai departe. Echipa noastră vă va ajuta să faceți curățenie generală în șifonier și să eliberați locul pentru haine noi și stilate.

Garderoba femeii

1. Blugi rupți

Uimitor, dar acest lucru s-a întâmplat – blugii rupți nu mai sunt moderni! Fiind de câțiva ani în top, această haină s-a epuizat deja. Blugii negri, albaștri, albi în stil clasic sau îngustați devin un must have în acest an.

Aceștia se asortează de minune cu încălțăminte cu toc înalt, cu adidași, cu un simplu tricou sau cu o bluză clasică. Dacă vă permite lungimea picioarelor și silueta, puteți purta blugi și pantaloni evazați. Dacă nu sunteți adepta stilului clasic, atunci blugii puțin roși, dantela și marginile rupte sunt admisibili.

2. Pantofi glamouroși 

Deși multe femei s-au obișnuit să poarte această încălțăminte care provoacă traume, atât la oficiu, cât la magazin după pâine, aceasta a ieșit din modă cedând locul încălțămintei clasice fără toc. Opțiunea femeii moderne și stilate este încălțămintea ușoară, comodă și modestă fie cu un toc mic, fie deloc.

3. Bijuterii strălucitoare

Epoca inelelor și a cerceilor de aur și strălucitori a trecut deja. Chiar dacă sunt foarte scumpe și au diamante. Uitați de ele! Astăzi sunt actuale modelele simple și modeste, dar nu mai puțin scumpe.

Astfel de bijuterii nu vor sustrage atenția de la chipul proprietarei, dar vor sublinia calitățile și vor fi stilate.

4. Strasuri

Strasurile, în special cele în exces, vă vor duce în anii 2000, când totul era împodobit cu mărgele lucioase. Dacă doriți să adăugați o notă de strălucire ținutei dvs., purtați haine în nuanțe metalice și cu paiete.

5. Accesorii de păr cu diferite decoruri

Elasticele colorate, clemele și crabii strălucitori trebuie deja aruncate. Acestea sunt nu doar o anti-tendință, dar și vor face ținuta ieftină.

6. Unghii lungi

Unghiile lungi nu sunt nici moderne, nici practice. Este greu să-ți imaginez o gospodină care face curățenie și gătește cu astfel de unghii. Optați pentru variantele clasice.

7. Pantofi sport cu talpă groasă

Acest tip de încălțăminte a fost modern câțiva ani în urmă, iar acum trebuie să o ascundeți cât mai departe. Nu încercați să fiți ținta unor critici dure la adresa dvs.

De asemenea, majoritatea stiliștilor dintotdeauna au susținut că acest tip de încălțăminte „urâțește” piciorul femeii. Iar acum părerea lor a fost confirmată de tendințele modei.

8. Machiaj în exces și coafuri sofisticate

Frumusețea naturală este trendul principal în acest an. Nu mai sunt actuale genele false, buzele mari, sânii mari și machiajul strident. Aceste tendințe niciodată nu au fost acceptate de industria modei, dar în acest an acestea sunt o adevărată anti-tendință.

Fardurile ușoare, rujul în nuanțe naturale, sprâncenele și genele proprii au luat locul machiajului intens. Părul natural, coafurile simple, buclele lejere sunt atuurile unei femei moderne.

9. Rochii scurte mulate

Rochiile mini mulate cu un decolteu adânc au devenit destul de vulgare și trebuie să scăpați de ele imediat. Moda devine tot mai inteligentă și asta doar ne bucură.

Amatoarele de astfel de rochii să nu se întristeze, deoarece există o mulțime de posibilități de a vă sublinia corpul frumos. Cât de gingaș arată o rochie de atlas…

Indiferent cât de dureroasă ar fi despărțirea, dați o șansă noilor tendințe. Hainele demodate puteți să nu le aruncați, ci să le depozitați până va reveni moda pentru ele. Moda se rotește în spirală și probabil peste câțiva ani vor fi din nou actuale, iar dvs. veți avea deja câteva haine în șifonier.