Fără tocuri: 15 idei moderne despre cum să arătăm bine în încălțămintea cu talpă joasă

Acum câțiva ani era destul de dificil să ne imaginăm o ținută elegantă și feminină fără încălțăminte pe tocuri. Moda actuală este, însă, din ce în ce mai comodă.

Dacă doriți să vă îmbrăcați confortabil, dar frumos, acordați atenție următoarelor opțiuni.

O ținută de iarnă completată de o pereche de încălțăminte pe talpă joasă este cea mai bună opțiune.

1.

2.

3.

Pantalonii din piele și o cămașă albă sunt un tandem impecabil, care poate fi purtat cu o geacă voluminoasă și cu o pereche de încălțăminte cu șireturi.

4.

Blugii skinny de culoare neagră se combină minunat cu o helancă și cu un palton deschis la culoare. Completați această ținută cu o pereche de încălțăminte comodă, cu un decor foarte elegant.

5.

Costumul tricotat arată perfect în combinație cu o pereche de adidași. În ceea ce privește îmbrăcămintea exterioară, puteți purta, în acest caz, atât o vestă de blană, cât și o geacă la modă.

6.

7.

Pantalonii din piele purtați cu un hanorac original și cu o geacă din piele formează un trio grozav. Alegeți o pereche de încălțăminte pe talpă joasă și veți arăta perfect.

8.

Cizmele înalte, fără toc, arată foarte elegant. Le puteți purta cu o rochie tricotată scurtă.

9.

10.

Blana ecologică este tendința sezonului. Aceasta arată bine în combinație cu pulovere comode, căciulițe tricotate și blugi. Adidași de culoare albă vor completa cu succes această ținută.

11.

12.

Botinele voluminoase arată modern și frumos.

Purtați-le cu o ținută alb-negru formată din pulover, paltoane, căciulă și pantaloni din piele. Nu uitați de accesorii!

13.

Această ținută frumoasă se poate purta atât cu o pereche de pantofi cu talpă joasă cât și cu o pereche de adidați.

14.

15.

Îmbrăcați-vă elegant, la modă și cât mai comod! Încălțămintea cu talpă joasă este alegerea perfectă pentru persoanele care țin la comoditate.