Faceți cunoștință: frizerul de 107 de ani, care a fost fidel profesiei timp de 97 de ani!

Iată povestea frizerului de 107 de ani:

După mai mult de 90 de ani de experiență și muncă, frizerul din New York, Anthony Mancinelli, nici nu are de gând să se pensioneze în curând. Cu siguranță, aceasta reprezintă o adevărată faptă eroică, pentru cel mai în vârstă frizer din lume.

La ai săi 107 de ani, Anthony Mancinelli lucrează încă conform programului complet și nu plănuiește să-și schimbe regimul! Vestitul coafor își adoră profesia și pentru nimic în lume nu va renunța la aceasta.

Acum 11 ani în urmă, când Mancinelli avea 96 de ani, a fost numit “cel mai bătrân frizer din lume” și înscris în Cartea Recordurilor Guinness. Uimitor, dar domnul Mancinelli continuă să-și bată propriile recorduri.

1. 

2. Când jurnaliștii l-au întrebat dacă se va retrage, el a răspuns: “De ce ar trebui să fac acest lucru?”

3. În martie, Anthony va împlini 108 ani. Frizerul intenționează să continue să muncească cinci zile pe săptămână și opt ore pe zi. De parcă vârsta pentru el nu ar însemna nimic.

4. La salonul de coafură al lui Anthony din New Windsor, New York, afacerea merge foarte bine. Are foarte mulți clienți fideli, printre care îl găsim și pe fiul frizerului, în vârstă de 81 de ani.

5. Cum credeți, are Mancinelli vreun secret de longevitate? Sau ar fi suficient doar să faci ceea ce iubești cu adevărat?

”Dacă știam, m-aș fi împărtășit imediat cu cei dragi” – spune bărbatul. De exemplu, cu iubita sa soție, care a murit cu mulți ani în urmă.

Iar Dvs ce credeți despre acest frizer? Ce i-ați fi dorit domnului? Așteptăm cu drag comentariile Dvs.