Faceți cunoștință: acesta e Bon-Bon, o super-vedetă din Tailanda

Numele acestui motan este Bon-Bon. El este o adevărată vedetă pe Instagram. Popularitatea sa se datorează probabil aspectului neobișnuit: el este poate cel mai pufos motan din lume!

Pisoiul trăiește în Tailanda, unde este foarte iubit și răsfățat. Toți cei care dau ochii cu el fac poze și îl mângâie – totul absolut gratis.

Stăpânii lui Bon-Bon au decis să nu profite de popularitatea motanului, ci să le dăruiască oamenilor din jur bucuria de a avea parte de compania sa.

Pisoiul are propria pagină de Instagram unde are deja peste 30.000 de abonați. Aici apar poze din viața cotidiană a lui Bon-Bon, căruia cel mai mult îi place să se plimbe în parc și să se cațere pe copaci.

Motanul are un mic rucsac pe care îl poartă în spate și după care el poate fi recunoscut de către trecători. Dar de fapt dimensiunile sale impresionante oricum l-ar scoate în evidență în raport cu alte pisici…

Deși foarte mulți oameni îi întrerup activitățile sale obișnuite pentru a se juca și a face poze cu el, pisoiul nu se arată niciodată deranjat. Dimpotrivă, el este foarte prietenos și energic.

Totuși când iese în public Bon-Bon se plimbă mereu în lesă – prea mare este riscul să fie furat sau să se piardă. Cu toate aceste el se simte destul de confortabil și nu le creează probleme stăpânilor.

Când mă uit la această minunăție pufoasă parcă îmi vine și mie să o mângâi… E adevărat că îngrijirea unui astfel de animal de companie este destul de anevoioasă, căci el trebuie hrănit și spălat la timp și mai ales trebuie pieptănat!

Dar plăcerea stăpânilor de a-l avea alături pare să compenseze toate aceste eforturi!