Facem extensia genelor fără a apela la saloanele de frumusețe. Un sfat excelent!

Frumusețea ochilor unei femei depinde în mare măsură de gene și sprâncene, iar femeile își doresc să arate mereu impecabil. Totuși unele dintre ele nu vor sau nu-și permit să apeleze la serviciile saloanelor de frumusețe.

Dar în ultimul timp problema extensiei genelor a devenit actuală pentru orice femeie, căci de acum încolo puteți face asta chiar acasă!

Recomandări pentru îngrijirea genelor

Dacă vă doriți să aveți gene într-o stare impecabilă, respectați câteva recomandări simple.

1. Schimbați modul de alimentație. Pentru a stimula creșterea părului sunt necesare vitamine, microelemente și alte substanțe. Includeți neapărat în meniu keratina, care intră în componența pătrunjelului, măceșelor și ardeiului gras.

2. Procurați produse cosmetice de calitate, mai ales rimeluri, creioane și farduri. Dacă observați o minimă iritație după utilizarea unui produs cosmetic, scăpați de el cât mai curând și nu-l mai folosiți niciodată.

3. Niciodată nu mergeți la somn dacă sunteți machiată, mai ales fiind vorba de rimel.

4. Purtați ochelari de protecție de fiecare dată când sunteți expusă la soare.

Cum să faci genele mai lungi și mai dense

Uleiurile vindecătoare au un efect impresionant în îmbunătățirea stării genelor. Specialiștii scot în evidență următoarele produse:

  • ulei de măsline
  • ulei de piersici
  • ulei de ricin
  • ulei de in

Eficiența uleiurilor se datorează faptului că ele hidratează pielea și genele, care sunt supuse uscării din cauza produselor cosmetice.

Extensia genelor în condiții casnice

Există câteva tipuri de măști foarte folositoare pentru gene. Spre exemplu:

  • Amestecați vitamina A cu ulei de ricin și aplicați amestecul pe gene.
  • Amestecați suc de aloe, suc de varză și ulei de măsline și aplicați masa obținută pe gene. Același amestec poate fi folosit pentru îngrijirea pielii din jurul ochilor, dar și pentru a scăpa de cearcăne.

Aveți grijă de genele dvs. pentru a avea mereu ochi plini de feminitate!