Facem decorații frumoase pentru casă din resturi de textile. Gingaș și plăcut…

Casele noastre sunt pline de tot felul de lucruri: mobilă, electrocasnice, decorațiuni etc. Unele dintre acestea, cum ar fi bunăoară frigiderul sau mașina de spălat, se cumpără pentru o perioadă foarte lungă de timp, de aceea ele trebuie să aibă un design clasic sau universal, care să se poată înscrie în practic orice design interior, iar producătorii iau în considerație acest aspect atunci când le proiectează.

Pe lângă aceste lucruri de bază există și elemente mai puțin longevive, dar nu mai puțin importante din punct de vedere al aspectului locuinței. De regulă acestea pot să corespundă tendințelor de sezon sau chiar dispoziției noastre din ziua respectivă, putând fi schimbate cu ușurință atunci când este nevoie.

În această ecuație textilele ocupă un loc remarcabil, căci ele au rolul de a crea o atmosferă, de a determina o anumită dispoziție și de a defini un anumit stil al locuinței. Materialele textile pot servi ca materie primă pentru tot felul de obiecte de decor și seturi accesorii, care pot fi înlocuite între ele oricând, în funcție de eveniment sau dispoziția dvs.

Redacția noastră a făcut o selecție de idei de obiecte de decor care pot fi făcute manual din bucăți de material textil, care nouă ni s-au părut deosebit de drăguțe și interesante și că merită atenția cititorilor. Suntem siguri că veți găsi aici câteva surse de inspirație pentru amenajarea locuinței dvs.

Perdele originale

1.


2.

Fețe de masă și șervețele pentru ocazii speciale

3.


4.

Organizatoare pentru ustensile de bucătărie

5.


6.


7.


8.


9.


10.


11.


12.

Accesorii de bucătărie

13.


14.


15.


16.


17.


18.


19.


20.


21.

Obiecte de decor pentru întreaga locuință

22.


23.


24.


25.

Ce părere aveți?