Explozie din trecut: vedete care seamănă leit cu personaje istorice

Fiecărei persoane i s-a spus, cel puțin o dată în viață, că seamănă cu o vedetă. Iar acestea, la rândul lor, sunt comparate cu alte persoane la fel de populare, dar care au trăit în alte epoci.

Se spune că aspectul fiecărei persoane este unic, însă experții din domeniul geneticii nu prea sunt de acord cu această afirmație. Oamenii de știință afirmă de mai mult timp că toți oamenii din lume au sosii. Mai mult, potrivit cercetătorilor, numărul acestora poate ajunge până la șase.

Prezentatoare americană Ellen DeGeneres seamănă foarte bine cu scriitorul din secolul al XIX-lea Henry Thoreau.

Jennifer Lawrence seamănă foarte bine cu actrița egipteană Zubaida Tervot, care în 1964 a jucat în drama „The Man Living at My House”. 

În 2011, la una dintre licitațiile online a fost expus portretul unui bărbat care seamănă leit cu Nicolas Cage.

Dacă Maggie Gyllenhaal ar trăi la sfârșitul secolului al XIX-lea, ar putea fi ușor confundată cu celebra jurnalistă și scriitoare americană Rose Wilder Lane.

Și Matthew McConaughey are o sosie care a trăit în secolul al XIX-lea. 

Asemănarea dintre Bruce Willis și liderul militar american Douglas MacArthur, care a trecut prin primul și al doilea război, este uimitoare.

Keanu Reeves seamănă foarte bine cu pictorul francez Louis-Maurice Boutet de Montvel, care a trăit în secolul al XIX-lea.

Christina Aguilera seamănă nespus de bine cu actrița Ginger Rogers, care a fost populară în anii 1940.  

Dacă regizorii americani ar crea un film despre Leon Troțki, știm care ar fi numele candidatului ideal pentru acest rol: Andrew Garfield îi seamănă perfect. 

Zach Galifianakis are o sosie renumită – fondatorul casei de modă Louis Vuitton, antreprenorul francez Louis Vuitton.  

Femeia în alb și negru este activista Betty Shabazz, care a trăit din secolul trecut. Serena seamănă cu Betty mai mult decât cu sora sa. 

Orlando Bloom ar putea fi ușor confundat cu pictorul român Nicolae Grigorescu în tinerețe. 

Pe Selena Gomez ați recunoscut-o, probabil, iar în a doua fotografie este cântăreața country rock Linda Ronstadt, care a fost populară în anii 1970.

Un internaut a descoperit o „versiune feminină” a lui Leonardo DiCaprio în arhiva foto a bunicii sale, pe nume Judy Zipper.

Cea mai „veche” sosie din selecția noastră este cea a lui Eminem, împăratul roman Alexandru Sever.