Experiență personală: „De ce sunt atât de frumoasă și singură”

Acest compliment îndoielnic, de prost gust, de fiecare dată mă scoate din sărite! În primul rând, unde vedeți legătura dintre frumusețe și prezența unui bărbat în viața unei femei? În al doilea rând, nu pot să înțeleg – dacă nu sunt implicată într-o relație, atunci înseamnă că am un defect? Cu regret, dragii mei, totul este mult mai rău.

Sunt singură pentru că nu am scopul ”să nu fiu singură”… Uite așa…Nu am o necesitate arzătoare ”să fiu cu un bărbat” și cu atât mai mult nu simt nevoia ”să mă căsătoresc”. Și nu este vorba despre faptul că sunt feministă. Lucrurile sunt diametral opuse – sunt prea naivă.

Așa s-a întâmplat – cred prea mult în dragoste și relații sincere. Și atât timp cât această credință va continua să-mi încălzească sufletul, nu accept ceva mai puțin.

Puteți ore în șir să-mi citiți prelegeri pe tema „Bărbații – creaturi poligame”. Mă puteți convinge că sunt matură, de modă veche, proastă și trăiesc cu fanteziile copilărești. Dar prefer singurătatea decât acele prostii din ambalajul sclipitor pe care încercați să mi le impuneți.

Nu voi înțelege niciodată femeile care simt necesitatea nu în Bărbat, dar în ”prezența bărbatului”… Sau femeile, care cu disperare își doresc să se căsătorească, numai pentru că ”vârsta o cere”. Care vârstă?!

Vă bateți joc de mine?…

Poate nu înțeleg ceva în această viață, dar după părerea mea, nevoia de apropiere, intimitate, căsătorie și de a avea copii – este ceva, ce o femeie normală o poate simți doar alături de un bărbat anume!!! Și nu pentru că în ea s-au trezit careva instincte sau „a venit timpul” și trebuie să caute un bărbat. Și încă repede…

Mai târziu se va dovedi, că acest bărbat nu este exact ceea la ce a visat. De aici – apar lacrimile și divorțurile. Nu mulțumesc, păstrați toate acestea pentru dvs. Eu am un scop diferit, pentru că vreau să iubesc și să fiu iubită! Uite așa, nici mai mult, nici mai puțin. Vreau să fiu aproape de persoana iubită nu pentru că așa trebuie – ci pentru că acest bărbat îmi este foarte drag.

Își doresc un bărbat, care să aibă în primul rând nevoie de mine și nu de ceea ce pot să-i ofer. Vreau să-mi aduc relația nu până la nuntă, dar până la moarte…

Să fiu o iubită fidelă și o soție demnă. Copilul nu doar să-l ”am”. dar să-l dăruiesc bărbatului iubit. Și să fiu o mamă bună!

Vreau să-mi construiesc destinul fără a privi în jur, dar să trăiesc bazându-mă pe sentimentele și mintea mea.

Societatea poate impune orice. Dar numai noi decidem ce să facem în această privință. Și sunt sigură că mai sunt persoane care gândesc la fel. Nu știu de câte ori mai trebuie să mă rănesc înainte să-mi întâlnesc fericirea. Dar dacă nu o voi întâlni – voi rămâne sinceră cu mine, fără a mă consuma cu tot felul de lucruri inutile.

Voi rămâne ”Frumoasă și singură.”