Există un rău în casă? Iată un semn foarte simplu.

Cum să înțelegeți dacă există o atmosferă negativă în casă? Un lucru toxic, rău, de care ați uitat complet și afectează energia casei. Poate un cadou de la o persoană care are probleme în viață sau cu care relația a devenit ostilă? Sau poate că acest lucru a fost pus fără știrea dvs de oameni invidioși? Sau poate că nu este vorba de lucruri, ci de evenimente trecute sau de gândirea negativă care au umplut spațiul casei și acum suferiți? Sau există un conflict emoțional ascuns de cineva din familie, poate e conflictul dvs intern? Cum de înțeles?

Foarte simplu. Cel mai simplu semn este: merită să vă părăsiți casa dvs și imediat vă simțiți mai bine. Intrați în apartament și iar vă simțiți mai rău. La fel ca în jocul pentru copii “fierbinte – rece”. Un medic veterinar cunoscut a descris cazul unui câine care avea febră mare – problema nu a putut fi detectată, iar câinele zăcea de căldură. Veterinarul a încercat toate mijloacele posibile, nimic nu a ajutat. Doctorul disperat i-a spus proprietarei câinelui să-l scoată afară, să respire aer proaspăt. Stăpâna și-a scos câinele în curte. Febra a scăzut imediat. Animalul se simțea mult mai bine!

Stăpâna încântată a adus animalul de companie acasă. După zece minute, temperatura câinelui a început să crească din nou. A ieșit din nou în curte. S-a mai întâmplat de două ori. Proprietara și-a amintit că a venit o rudă invidioasă la ea în ospeție. A adus cuvertura ca cadou. Ruda bea ceai și se uită la câine cu atenție. În mod stupid, femeia a așternut cuvertura în patul câinelui său, deoarece nu mai era bună pentru nimic. În general, se părea ciudat – această rudă era mereu foarte zgârcită, nu oferea cadouri nimănui. Doamna a aruncat cuvertura la gunoi. Într-o oră, cățelușul deja alerga prin apartament. Doamna a făcut imediat și o curățenie generală.

Nu se întâmplă doar cu câinii. Uneori se întâmplă că bebelușul nu doarme și plânge, întotdeauna. Și doar afară, pe stradă, în cărucior adoarme dulce. Niște părinți tineri se plimbau aproape o zi cu copilul pe rând. Tata stătea pe un scaun, abia legăna căruciorul, în care dormea copilașul drăguț. Nimeni nu putea crede că, îndată ce aduc copilul acasă, acesta începe să țipe și să plângă. Când a aruncat pătucul donat de o mătușă invidioasă și necăsătorită, problemele de somn au fost rezolvate.

Nu întotdeauna de vină sunt unele obiecte. Într-o familie, fiul adolescent a început să vândă lucruri interzise. Părinții nu au știut cu ce se ocupă copilul lor. Sau nu ai vrut să se intereseze? Dar ei au început să sufere de dureri de cap, de îndată ce au trecut pragul casei. Când fiul a fost arestat, durerile de cap au trecut. Sau soțul își înșela soția. Acasă, ambii soți simțeau o slăbiciune extraordinară, nu puteau face nimic, chiar visau vise teribile…doar mergând prin ospeție totul le trecea. Sau la locul de muncă starea devenea normală. Apoi s-a dovedit că soțul își aducea amanta acasă în timp ce soția era într-o călătorie de afaceri…

Este o modalitate foarte ușoară de a înțelege dacă există un rău în casă sau nu. Acasă omului îi este mai rău decât înafara casei. Nevoia de a merge acasă devine insuportabilă, nu există odihnă și pace acolo, măcar că totul pare normal. Trebuie să ne așezăm și să ne gândim: care este motivul? Astfel analizați starea dvs și aplicați acest mod simplu de diagnostic.

Dvs ce părere aveți? Credeți că emoțiile negative a unor oameni vă pot afecta atât de mult?

Așteptăm comentariile cu drag.