Există astfel de femei, cărora nu le este frică că nu vor fi pe plac!

Există astfel de femei care deja nu au frică. Pentru care deja este prea târziu. Nu le este frică că nu vor plăcea celorlalți sau că nu vor realiza așteptările altor oameni. La fel, nu sunt deranjate dacă nu cunosc ceva, nu reușesc, nu se isprăvesc cu un eyeliner, nu pot pregăti un Napoleon sau un pilaf.

Aceste femei nu se sfiesc să adreseze o întrebare. Deși nu sunt interesate de opinia celorlalți, acestea mereu au o garderobă bine pusă la punct, atât vara, cât și toamna. Nu le este frică de greșeli, deoarece au trecut prin diverse situații în viață. Aceste femei știu sigur că frumusețea vine doar din interior. Nu le este jenă să plângă sau să radă, indiferent dacă este o situație plăcută sau una mai dificilă.

Nu sunt primele femei cu fire cărunte de păr sau riduri. De aceea, acestea nu văd sensul să aibă teamă de vârstă. Chiar dacă ridurile sunt de la zâmbete, opinia rudelor sau colegilor nu este deloc una prioritară.

Aceste femei știu cum să trăiască pentru propria plăcere. Dieta sau modul sănătos de viață nu este o preocupare și nici cel mai important scop al existenței. Nu le este rușine să savureze deliciul preferat seara sau să servească alcool. Pentru că ele înțeleg perfect că termenul ”nociv” se referă exclusiv la lipsa dorinței de a trăi. Dorința lor este puternică și nimic nu le va face să renunțe.

Dacă ea știe că soțul o iubește, nu este deranjată de faptul că el a venit la timp sau cu câteva ore mai târziu. Important este că el să fie alături.

Acestor femei nu le este frică de singurătate. Ele știu cum să se comporte cu ceilalți și sunt foarte selective atunci când își aleg interlocutorii. Deși au ce zice, acestea prețuiesc tăcerea.

Ele știu pentru ce să se roage. La ele totul vine din suflet. Nu le este teamă să nu corespundă stereotipurilor de frumusețe. Au încetat demult ”să pară”, acestea au început ”să fie”.

Își permit să facă doar ceea ce la place, să iubească pe cel care o iubește, să aibă o viață interesantă și un partener fidel.

Femeile ce au scăpat de frică știu cum să-și expună clar gândurile. Deși știu cum să-și țină spatele drept, ele niciodată nu sunt prea îngrijorate de faptul cu nu și-au ondulat sau îndreptat părul.

Ele știu cum să evite comunicarea cu persoanele mai puțin plăcute. La fel, le place să asculte cu atenție liniștea.

Chiar și ciocolata amară este dulce pentru ele. Aceste femei știu să prețuiască timpul lor și a celor din jur. Nu va obliga pe nimeni să facă ceva, va fi ocupată doar de lucrul său. Va rămâne mereu sinceră cu ea însăși.

Nu învinuiesc pe nimeni și nu se tem se moarte. Totul datorită faptului că știu cum să trăiască.

Există femei ce deja sunt mature pentru a simți frica.