5 tipuri de bărbați, cărora deloc nu li se potrivesc statutul de soț.

Crearea unei familii este un moment foarte important și delicat în același timp. Dacă va fi sau nu femeia fericită  în familie depinde doar de partenerul pe care îl va alege. Multe femei visează să se căsătorească reușit, imaginându-și că soțul trebuie să le iubească, să le poarte în brațe, să le facă cadouri scumpe și în același timp să fie bogat, inteligent, atrăgător și să aibă alte virtuți masculine. Dar, în niciun caz nu trebuie să uitați, că atunci când vă alegeți soțul, trebuie să fiți atente nu doar la calitățile acestuia dar și la neajunsurile sale.

Există mai multe tipuri de bărbați, neajunsurile cărora vor fi foarte greu ne înțeles chiar și de către femeile cele mai răbdătoare.

1. Playboy.

Este imposibil să nu te îndrăgostești în acest bărbat, care știe cum să cucerească o femeie. Magnetismul acestor bărbați atrage multe femei. Alături de ei întotdeauna este distractiv și interesant, dar cât timp va fi acest bărbat interesat de o singură femeie? Acești bărbați sunt mereu în căutarea iubirii. Chiar dacă a ales o femeie și a cerut-o în căsătorie, acest lucru nu înseamnă că la scurt timp după căsătorie el nu va fi atras de aventuri amoroase noi. Fiind lângă acest bărbat, femeia trebuie să înțeleagă că va fi nevoită să-l împartă mereu cu alte femei.

2. Băiatul mamei.

El o va suna pe mama cu un motiv sau fără. Acest bărbat mereu își va compara partenera cu mama sa. A gătit mâncarea la fel de gustos ca mama, i-a călcat cămășile la fel de bine ca mama și tot așa… Dacă femeia este pregătită să trăiască într-o comparație permanentă cu mama soțului său și să-i simtă prezența indivizibilă, atunci trebuie să fie foarte sigură pe ea. Deseori, căsnicia cu un astfel de bărbat se transformă într-o povară insuportabilă.

3. Zgârcitul.

Acest lucru nu înseamnă că bărbatul este o persoană care face economii sau renunță la o vizită în restaurant doar ca să-i facă soției o surpriză sub forma unei bijuterii de aur. Bărbatul zgârcit va face economii mereu și în primul rând va economisi banii pe soția sa. De la un astfel de bărbat nu veți primi niciodată flori, deoarece el crede că acest gest este o risipă de bani. El nu va înțelege niciodată de ce femeia are nevoie de încă o pereche de pantofi, atunci, când deja are douăzeci de perechi. Zgârcitul nu înțelege ce este economia rezonabilă. Cu toate acestea, dacă o femeie împărtășește aceleași viziuni, atunci ea se va înțelege bine cu un astfel de bărbat.

4. Leneșul.

Acest bărbat se mulțumește cu puținul. Rămâne la același loc de muncă mulți ani, nu caută să se dezvolte și să avanseze în carieră. El nu va fi împotrivă dacă soția sa va munci foarte mult și va achita toate facturile. Bărbatul leneș adoră să stea culcat pe canapea, niciodată nu-și ajută soția în treburile casnice și crede că soția mereu trebuie să-i facă pe plac. Dacă femeia se simte confortabil și nu este jenată de acest comportament al soțului său în primii ani de căsătorie, atunci după ce se vor naște copiii, relația cu acest bărbat leneș este condamnată la eșec.

5. Pustnicul.

Acest bărbat este singur pe parcursul întregii vieți. Chiar dacă un astfel de bărbat se căsătorește, el va căuta mereu un motiv și un loc pentru a se izola de toți și a rămâne singur cu propriile sale gânduri. Ar putea fi chiar o cameră separată în apartamentul dvs, dar esența este în faptul că nimeni nu trebuie să-l deranjeze. Nu-i plac străinii în casă, de aceea va trebui să uitați despre vizitele prietenilor. Nu-i place să meargă în weekend la părinți și probabil va trebui să mergeți la ei singură sau să-i suportați fața nemulțumită. Dacă o femeie implicată într-o relație are nevoie de un contact emoțional mai intens, atunci bărbatul-singuratic – cu siguranță nu i se potrivește.

Înainte de a se căsători, femeile trebuie să analizeze cu atenție toate calitățile și neajunsurile alesului său. Dragostea romantică este frumoasă, dar viața de familie necesită eforturi și compromisuri din partea ambelor parteneri. Trebuie să alegeți cu atenție persoana cu care doriți să vă legați soarta. Nu confundați visele dvs cu viața reală.