Evelina Khromtchenko a menționat care sunt cele 4 articole vestimentare populare pentru doamnele de după 45 ani. Le vor putea purta încă cel puțin 5 ani

Este foarte util și interesant să urmărim tendințele modei, dar există lucruri de bază care sunt atemporale, fiind o investiție foarte bună în garderoba unei femei de după 45 de ani.

Iată care sunt aceste articole vestimentare, pe care le veți putea purta cel puțin încă 5 ani.

Cămașă albă delicată.

Culoarea atemporală și croiala simplă vă vor permite să încadrați această cămașă în orice ținută. Dacă veți purta sub ea un top tricotat și o veți combina cu o pereche de blugi, veți obține un look casual. Pentru o ținută de afaceri combinați-o cu o pereche de pantaloni în stil clasic.

O cămașă lungă este o bază excelentă pentru realizarea ansamblurilor cu mai multe straturi. O puteți purta cu sacouri, pulovere supradimensionate și pantaloni din denim.

Helanca.

Ce ar putea fi mai practic și mai versatil decât această piesă vestimentară, mai ales în sezonul rece. Aceasta este baza stilului office, casual, elegant și chiar de seară.

O puteți purta cu diferite texturi, această tehnică la modă subliniind individualitatea.

Rochie midi tricotată.

Nu ar trebui să economisiți bani pe o rochie de lungime midi, pentru că aceasta nu se va demoda niciodată. Dacă doriți, puteți adăuga eleganță imaginii cu ajutorul unei curele late la modă.

Stilista ne recomandă să atragem atenție la calitatea materialului. Este inacceptabil ca femeile de după 45 de ani să poarte tricotaje subțiri, care subliniază imperfecțiunile siluetei. O rochie cu o croială liberă este o alegere bună pentru o doamnă matură.

Pantaloni drepți.

Pantalonii cu croială dreaptă sunt soluția perfectă pentru fiecare zi. Culorile calme vor fi mereu la modă, iar talia înaltă este o necesitate.

Dungile verticale pe un fundal gri închis alungesc vizual silueta.