Evelina Khromtchenko: 5 reguli de aur, care ne ajută să alegem pantofii perfecți.

Pantofii sunt un element foarte important pentru orice femeie și un accesoriu care le subliniază ținutele. Femeile care țin cu adevărat la imaginea lor, aleg să investească într-o pereche de pantofi comozi și de calitate. Mulți consideră că pantofii dezvăluie caracterul și personalitatea doamnelor și domnișoarelor.

Iată care sunt cele 5 reguli de aur de care trebuie să țineți cont atunci când vă alegeți pantofii perfecți:

1. Pantofii perfecți sunt cu o mărime mai mare și mereu sunt comozi.

Nu cumpărați pantofi care vă vin la perfecție. Nu cumpărați pantofi frumoși, dar care nu sunt comozi. Fără comoditate, frumusețea nu valorează nimic! Este ca o mașină care nu are motor, nu poate fi folosită. Deci, și încălțămintea incomodă, va ruina chiar și celei mai frumoase femei. Dimineața folosiți un branț dacă simțiți că pantofii sunt largi. Pe parcursul zilei, din cauza oboselii și activității pe tocuri, picioarele se vor umfla iar pantofii vă vor veni perfect.

2. Purtați pantofi cu toc.

Nu este necesar să alegeți un model stiletto, dar neapărat purtați pantofi cu toc! Dacă petreceți mult timp în picioare, purtați pantofi cu toc mic. Și nu uitați de respectarea tendințelor modei. În 2019, sunt la modă pantofii cu vârful alungit.

3. Pantofii de cea mai bună calitate sunt modelele din piele întoarsă și piele lăcuită.

Femeile, deseori evită să poarte pantofi din piele întoarsă deoarece consideră că nu sunt practici. Pantofii din piele lăcuită sunt potriviți pentru ieșiri mai festive. Pantofii din piele întoarsă sunt potriviți pentru ieșirile de seară.

4. Este important să aveți pantofi de înaltă calitate în tonuri neutre. Sunt în trend nuanțele de negru și bej.

Culoarea pantofilor trebuie să corespundă cu nuanța pielii picioarelor. Astfel, picioarele vor părea mai lungi și mai subțiri. În acest caz, este inacceptabil să purtați colanți într-o nuanță vizibilă. Optați pentru o culoare naturală. Pantofii negri se potrivesc perfect cu colanți negri.

5. Pantofii colorați sunt eleganți și moderni.

Îmbogățiți-vă colecția de pantofi în nuanțe de burgundy și verde. Puteți să îi combinați cu diferite ținute și accesorii. Simțiți-vă libere de a experimenta, dar nu exagerați!

Pantofii fac parte din imaginea oricărei persoane. Dacă nu sunteți sigure de propriul dvs simț al stilului, dați preferință culorilor neutre. Să combinați pantofii în nuanțe țipătoare este mult mai dificil.