Este o adevărată copie a eroinei Rapunzel – doar priviți cât de lung este părul ei!

”O poveste încâlcită” este un film de animație din 2010, produs de Walt Disney Feature Animation și lansat inițial de către Walt Disney Pictures. Toți cunoaștem acest film de animație, ce este foarte îndrăgit mai ales de copii. Dar să știți că s-a găsit o copie reală a lui Rapunzel. Fata este originară din Rusia și are un păr foarte lung și bogat.

Aceasta se numește Daria și foarte mult se aseamănă cu Rapunzel din povestea animată. Timp de 14 ani Daria și-a crescut părul cu o lungime mai mare de un metru și jumătate. Uimitor este faptul că ea a a reușit să obțină acest rezultat în doar 14 ani.

1.  Acum Daria este vedeta internetului și are peste 218 de followers. Când fata avea 13 ani, și-a tăiat cosița cu o lungime până la umeri. Câțiva ani la rând își tăia părul de această lungime și chiar și îl decolora.

2. Trecuseră 2 ani și prietena ei a spus Dariei că ea nu va mai reuși să-și crească un păr lung și frumos.

3. Acest lucru a fost o adevărată provocare. De atunci Daria nu și-a mai tăiat din lungimea părului niciodată.

4. Acum îngrijirea și pieptănarea părului durează foarte mult timp. Daria procură șampon o dată la fiecare 14 zile. Nicidecum nu poate economisi.

5. Daria are un scop – să-și crească părul până la călcâi. Pentru a-și face o coafură, fata cheltuie mai mult de 3 ore.

6. Nu dorește să se despartă de părul ei atât de lung și frumos niciodată. Are tot dreptul, căci rareori cineva ar putea avea suficientă răbdare pentru a obține o astfel de frumusețe.

Ce părere aveți despre acestă fată și dragostea ei pentru un păr lung? Așteptăm cu drag comentariile dvs.