Este oare la modă bretonul anul acesta? În trecut lipsa bretonului era în trend, dar cum stau lucrurile acum?

Moda se schimbă cu o viteză incredibilă. Parcă ieri femeile erau obsedate de tunsori lungi, iar mâine ajunge în trend bob-carre… O situație asemănătoare e și în privința bretonului: anul trecut acesta era mai mult ignorat de hair-styliști, dar iată că în acest an bretonul revine în top.

Redacția noastră vă relatează despre tipurile de breton care vor fi la modă în acest an.

Tunsori cu breton

1. Breton drept

De fapt bretonul drept niciodată nu a încetat să fie la modă. Pur și simplu el nu li se potrivește tuturor femeilor. O astfel de tunsoare e perfectă pentru față ovală, dar e total nepotrivită pentru femeile cu față pătrată. Fără îndoială o tunsoare cu breton drept vă va crea o imagine interesantă și misterioasă. Bretonul drept scoate în evidență ochii și are efect de întinerire!

2. Breton oblic

Iar acesta e chiar un trend în acest an. Bretonul oblic a invadat lumea modei și a cucerit multe inimi. El arată deosebit de bine pe tunsori lungi, accentuând frumusețea chipului și echilibrând forma feței. O asemenea tunsoare ar fi o alegere ideală pentru o business-lady. Dacă nu ați avut niciodată breton, unul oblic ar fi un început perfect.

3. Breton neobișnuit

Aceasta ar fi o alegere foarte îndrăzneață, de aceea nu s-ar potrivit oricărei femei, ci doar celor ce nu se tem să facă experimente. Dacă vă încredințați unui coafor experimentat, rezultatul va fi chiar impresionant. Esența e în crearea unei forme geometrice neobișnuite a bretonului. Aceste exemple sunt superbe!

4. Breton filat

Firescul este mereu la modă. Iar bretonul filat este cea mai bună alegere pentru crearea unui aspect natural și ușor neglijent. Pe lângă șarmul deosebit pe care îl creează, bretonul filat are și un efect interesant de alungire a feței.

5. Breton scurt

Un astfel de breton denotă un gust rafinat, dar nu i se potrivește oricărei femei. Coaforii nu recomandă acest tip de breton femeilor cu fruntea lată. Totodată bretonul scurt trebuie să fie neapărat drept. Dacă nu vă vizează aceste “contraindicații”, acționați! Bretonul scurt se combină foarte armonios cu tunsoarea carre scurt.

6. Breton graduat

Graduarea este fără îndoială printre liderii sezonului! Bretonul graduat e potrivit pentru toate tipurile de față și are un aspect modern, neobișnuit și destul de îndrăzneț. Micul dezavantaj al unei astfel de tunsori este că părul trebuie aranjat de fiecare dată.

7. Breton colorat

Un alt trend al acestui an este bretonul colorat. Și aceasta e o variantă pentru femeile care nu se tem de aventuri și experimente. Cel mai important e să alegeți culori care se combină armonios. Apropo, nu e neapărat să alegeți culori stridente, pentru început ați putea experimenta cu diferite nuanțe ale culorii naturale a părului dvs.

De fapt este imposibil să respecți toate tendințele din lumea modei. Și nici nu e asta cel mai important! Important e să găsești o tunsoare care să-ți placă și să ți se potrivească, să fie în armonie cu ținuta și cu modul tău de viață.

Dvs. ce tip de breton preferați? Spuneți-ne părerile în comentarii!