Este invidiată de milioane de femei! O bunică italiană fermecătoare continuă să-și bucure fanii cu imagini noi.

Zaklina Berrido Pisano, o bunică de 50 de ani, care are două nepoate, se numără printre bloggerii cei mai de succes, care cunosc multe despre tendințele în domeniul modei. Ea știe nu doar cum să se îmbrace frumos și elegant, dar cum și să arate superb. Dacă intrați pe pagina sa de Instagram, niciodată nu veți crede, că această femeie demult a depășit vârsta tinereții.

Zaklina călătorește foarte mult, face sport și cumpără doar lucruri de calitate a celor mai renumite branduri. Femeia arată mult mai bine decât vârsta sa reală, chiar dacă are deja o fiică de 30 de ani și două nepoate minunate.

Apropo, Zaklina a subliniat de multe ori cu ”frumusețea nu înseamnă niciodată tinerețe, singura condiție a frumuseții este stilul și postura”. Frumoasa italiană continuă să posteze aproape zilnic, pe rețelele de socializare imagini, în care este împreună cu nepoatele sale.

La ai săi 50 de ani, Zaklina este pasionată de modă și tot ce ține de industria modei și a frumuseții. Femeia și-a păstrat tenul perfect, are o siluetă de invidiat și un stil de viață la care alte femei pot doar să viseze.

Într-o perioadă, relativ scurtă femeia a reușit performanța să devină o vedetă adevărată pe rețelele de socializare și are foarte mulți fani, care îi admiră stilul de viață.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

21.

22.

23.

24.

25.

Prin exemplul său, Zaklina a demonstrat fanilor din întreaga lume, dar și celor care o invidiază, că vârsta nu contează atât de mult, cât femeia dorește să arate impecabil și are grijă de exteriorul său, dar și de echilibrul interior.