Este foarte simplu să arăți mai tânără: 5 reguli simple

În aceste articol vă vom vorbi despre modul de a scăpa de semnele bătrâneții atât fizice, cât și psihologice, care sunt mult mai importante.

Înainte de toate încercați să vă transpuneți în copilărie și încetați să mai aveți acea față serioasă care la această vârstă nu vă mai înfrumusețează. Dacă vă veți cufunda în amintirile din copilărie, veți căpăta forțe noi și veți avea gust de viață.

Probabil nu veți îndeplini mereu aceste sfaturi, dar de fiecare dată când vi le amintiți, ochii dvs. vor străluci, ceea ce face ca fețele copiilor și tinerilor să fie atât de atractive.

Să începem!

1. Priviți-l pe interlocutor cu entuziasm

Dacă nu știți cum se face acest lucru, amintiți-vă de privirile copiilor dvs., cât de mult vă admirau și vă ascultau. Erați gata să le oferiți totul – dragostea, protecția – tot ce cereau. Privirea entuziasmată este atractivă pentru foarte multe persoane și stârnește emoții pozitive. Priviți-vă soțul, admirați-l și creați-i o viață mai luminoasă, chiar dacă trăiți deja de 15 ani. Ieșiți din rutină.

Acceptați cu admirație orice compliment. Noi, în general, suntem puțin iubiți, puțin mângâiați – de părinți, de oamenii apropiați, astfel încât lucruri atât de mici, ca un compliment, fac minuni. Mai ales în ceea ce privește bărbații.

Agatha Christie scrie: „În cazul bărbaților, nu există prea multă laudă”. Un zâmbet plin de entuziasm, un compliment bun sunt arme în afaceri. Știți ce îi învață psihologii pe oamenii de afaceri, de rang înalt, care doresc să obțină mai mult în viața lor? Sunt învățați să facă complimente.

La un seminar cu Allan Pease, el învăța oamenii să zâmbească, pentru că pentru creier un detaliu atât de mic are efect mai mare decât hipnoza, antidepresivele și NLP luate împreună. Pe cine să-i priviți cu entuziasm? Pe soț, dacă vă este scump, pe potențialii prieteni, șefi, parteneri de afaceri, copii – în general, la toți.

2. Faceți năzbâtii!

Fiți ca și copiii, jucați-vă împreună cu copiii dvs. în diferite jocuri frivole. Și nu vă gândiți la ce vor spune ceilalți – ei doar vă invidiază! Ei nu văd în acest moment o mamă cu un copil, văd o mamă tânără cu copil și asta schimbă totul.

Fiți interesați de orice lucru

Doar un „vreau!” șterge obstacolele și limitele în creierul nostru. Renunțați la revistele pentru femei cu articole de genul „33 de moduri de a oferi plăceri bărbatului”. Interesați-vă ce citesc bărbații și dezvoltați-vă potențialul intelectual.

Numai o față entuziastă va atrage oamenii, dar nu se vor reține prea mult, deoarece ei caută persoane inteligente și interesante, pentru că toată lumea vrea să se dezvolte. Nimeni nu vrea să stea lângă o Cenușăreasă. Ambițiile, inteligența, interesul dvs. plin de viață îi inspiră pe bărbați, cu condiția să aveți o față entuziastă, nu o mască disprețuitoare.

3. Nu vă plângeți de viață, afaceri, soț, copii, aspect etc.

Vorbind despre negativ, gândindu-te la negativ, vă îndreptați atenția numai asupra negativului și activați numai acele „celule” negative ale creierului. De aceea, creierul dvs. va transmite celor din jur doar semnale negative.

Un vechi proverb nespune că subconștientul nu înțelege glumele. Și dacă spuneți că totul e rău, în speranța că veți fi compătimit și ajutat, atunci fiți siguri că nimeni nu vă va compătimi și ajuta. Astfel,dvs. nu oferiți subconștientului șansa de a remedia situația. De aceea, pentru a îmbunătăți situația, inclusiv pentru a crește stima de sine, este important să mulțumim pentru toate darurile inepuizabile care ne sunt date.

Spuneți în fiecare zi, ca o rugăciune, acele trăsături care vă caracterizează de fapt: tânără, frumoasă, de succes, suplă … Axați-vă pe cine doriți să fiți în realitate. În ceea ce privește problemele, învățați și rețineți doar lucrurile bune din orice situație.

Nu comunicați cu cei care se plâng de viață. Toate aceste conversații „de suflet” despre probleme și eșecuri sunt o epuizare colosală de energie, sunt ca o mlaștină în care ambii vă veți scufunda. Tot ce puteți oferi în astfel de cazuri este să încurajați persoana și să-i spuneți că credeți în puterile ei. Oferiți-i dragoste. Orice altceva este în mâinile persoanei însăși, ale lui Dumnezeu și ale psihologului profesionist.

4. Fiți mereu într-o bună stare de spirit

La orele de yoga se spune zâmbiți cu creierul. Din orice situație puteți beneficia, întrucât, în general, există multe motive pentru indispunere, dar nu este nici un folos din aceasta. Programați-vă creierul pentru stări de bine, acest lucru vă va permite să rezolvați multe probleme.

5. Fiți ușori la mână

„Spontaneitatea este un semn al tinereții!” Este foarte util pentru viață, dar în special pentru afaceri, deoarece rutina și gândirea limitată vă împiedică să auziți vocea interioară, intuiția. Răspunsul nu vine în momentul în care apare problema, storcând rezolvarea. Răspunsul vine atunci când nu vă gândiți deloc la problemă. De aceea este important să fiți ușor la mână, să fiți deschiși la tot ce este nou.

Spuneți lumii – da! Spuneți „Da!” clipei, spuneți „Da!” oricărei propuneri care vi se face, ne recomandă Mihail Litvak. Indiferent de ofertă , fiți de acord. Acesta este un bun semnal din univers că aveți nevoie de tot. O lege uimitoare, absolut eficientă, care este recomandată de psihologi.