Este foarte aproape! Cum trebuie să întâlnești Câinele de Pământ ca 2018 să-ți poarte noroc

Am intrat în perioada sărbătorilor de iarnă! Iar reprezentantele genului frumos deja încep să se gândească ce vor purta de Revelion 2018. Mulți cunosc că în noaptea dintre ani nu trebuie doar să arăți frumos, dar și să respecți tradițiile. De exemplu, să purtați culorile simbol al anului care vine. Protectorul anului 2018 este Câinele Galben, respectiv stăpânul vă spune singur culorile preferate.

Acest lucru însă nu înseamnă că de Revelionul nu puteți avea o vestimentație diversă și toate doamnele trebuie să fie îmbrăcate identic în culoarea galbenă și maro.

Ce se poartă de Revelion 2018

Stăpânului anului preferă culorile naturale. Acesta este principalul ghid în alegerea culorilor de sărbători.

Echipa noastră a selectat 8 culori moderne, precum și modele la care trebuie să atrageți atenție atunci când alegeți ținuta pentru sărbătoarea dintre ani. Fiți regină în noaptea de Revelion!

1. Galben

Doritoarele care vor să facă pe plac Câinelui Galben trebuie să aleagă ținute în nuanțe galbene. O alegere reușită este rochia galbenă lungă din mătase. De asemenea, puteți alege galben-lămâie sau galben-narcis. Pentru cele care preferă ceva mai aprins, rochia clasică galbenă din atlas este soluția perfectă!

Dacă alegeți culoarea galbenă, puneți accent pe simplitate. Câinele Galben va aprecia eleganța și modestia. Accentele finale vor fi accesoriile și încălțămintea corect aleasă.

2. Maro

Maro este una dintre cele trei culori de bază (galben, maro, verde) ale anului 2018. Profeții orientali afirmă unanim că hainele din catifea de culoarea ciocolatei vor atrage o stare financiară mai bună, adică la început de an veți avea succese pe plan financiar.

Există foarte multe nuanțe de maro, ceea ce înseamnă că puteți ușor să alegeți nuanța care vă place cel mai mult pentru sărbătoare: crem, bej, ciocolată, caramel, nisip, cărămiziu.

3. Auriu și argintiu

În 2018 sunt la mare căutare culorile de metale scumpe. Dacă veți alege culoarea aurie sau argintie, nu veți da greș. Cu o ținută aurie care lucește ca razele soarelui, veți crea o stare de sărbători pentru cei din jur.

Desigur orice ținută de seară aleasă corect va face minuni, dar rochia aurie până la podea și mulată pe corp, îi va lăsa pe toți mască.

În anul care vine foarte popular va fi argintul. Astfel în noaptea de Revelion puteți purta un costum cu pantaloni de culoare argintie, accesorii argintii și perle. Va fi soluția perfectă pentru amatoarele stilului clasic!

4. Bordo

Amatoarele de culoare roșie trebuie să atragă atenție asupra nuanțelor de vin roșu, de exemplu bordo, precum și nuanțelor de coniac. Materialul ideal pentru aceste culori este catifeaua, dantela și mătasea.

Ținuta va fi completă dacă veți alege accesoriile și încălțămintea potrivită. Pentru culoarea bordo puteți opta pentru nuanțe de auriu și argintiu.

5. Negru

Negrul, fără îndoială, rămâne categoria de clasic și este la fel de actual pentru petrecerile de Revelion.

O rochie neagră elegantă, cu elemente de argintiu, cu accesorii și încălțăminte alese frumos, vă vor transforma în regina serii.

6. Printuri

Atrageți o atenție deosebită imprimeurilor. Cel mai bine este să dați prioritate imprimeurilor florale sau din natură. Într-o asemenea rochie veți arăta rafinat și feminin.

Fiți atente, nu purtați haine cu desene (nici chiar în glumă) ce reprezintă pisici, deoarece pisicile sunt inamicii câinilor. De asemenea, nu se recomandă să purtați haine cu elemente de blană.

7. Culori pastelate

Culorile pastelate vor fi foarte actuale în viitorul an și, respectiv, pot fi purtate cu îndrăzneală și de Revelion. Atrageți atenție nuanțelor de roz-pudră și orange, coral fin, galben, mov și bej.

Iar culoarea albă trebuie evitată. Dacă doriți să îmbrăcați o haină foarte deschisă, alegeți o nuanță ușoară de cafea sau crem, galben, lapte sau culori reci de fructe – roz deschis și albăstrui.

8. Albastru și verde

Atunci când încercați să alegeți ținuta de sărbătoare, nu treceți cu vederea culoarea albastră. Ținuta va arăta de nota 10 dacă veți purta niște accesorii lucioase, un machiaj fin și o coafură stilată. .

Îmbrăcată într-o rochie de seară nu rămâne neobservată!

Culoarea verde este atribuită pământului. Ceea ce înseamnă că orice nuanțe legate de verde, stăpânul anului, Câinele Galben va fi binevoitoare.

Sunt foarte atractive ținutele din atlas și mătase de culoare verde. Pentru noapte de Revelion se potrivește un costum de verde smarald.

Vorbind despre ținutele pentru femei, nu trebuie să uităm nici de bărbați care la fel de minuțios aleg ținutele de sărbătoare. Probabil lor nu le prea plac culorile protectorului anului 2018. Însă, pentru toate există o soluție. O alegere minunată va fi un costum de culoare gri sau neagră, în special dacă va fi completat cu o cămașă și o cravată de culori intense.

Rețineți! Dacă veți întâlni noul an împreună cu persoana iubită, atunci ținutele dvs. trebuie să se combină și să se completeze reciproc.