Este destul de simplu să fim stilate și elegante la vârsta de 60 de ani

Stilul și moda nu sunt despre vârstă. Dacă avem un gust rafinat, ne vom îmbrăca bine și la 20 de ani, și la 60. Și nu este necesar să cheltuim sume fabuloase pe haine.

Iată ce ar trebui să conțină garderoba unei doamne.

Pantaloni și blugi.

Pantalonii și blugii trebuie să fie neapărat în garderobă. Alegeți modele care vi se potrivesc.

1. Blugi negri, o cămașă neagră cu mânecă lungă și un cardigan lung gri formează o ținută comodă, dar cam plictisitoare. Adăugați o pereche de mocasini stilați, o curea din piel și o eșarfă cu imprimeu la modă.

2. Pantalonii bej sunt un element de bază care se combină cu orice. În cazul nostru cu un tricou alb și un cardigan albastru. Eșarfa elegantă completează cu succes ținuta. Alegeți încălțămintea de culoarea pantalonilor și picioarele văr părea și mai lungi.

3. Pantalonii albi arată foarte bine. Combinați-i cu un tricou, cu un cardigan albastru închis și cu o eșarfă colorată. Pantofii și geanta gri deschis completează ținuta.

4. Ținută elegantă cu pantaloni negri. Sacoul roz, eșarfa cu imprimeu interesant, pantofii și geanta adaugă stil ținutei.

5. O altă ținută la fel de interesantă, care are la bază pantaloni negri. De data aceasta au fost combinați cu un tricou negru și sacou gri deschis. Bijuteriile completează perfect aspectul.

6. Pantalonii albi largi, cu lungimea de șapte optimi sunt stilați și feminini. Au fost asortați cu haine cu model geometric complex în alb-negru și cu pantofi delicați.

7. Pantalonii negri largi pot fi purtați cu orice, dar pentru o ținută îndrăzneață alegeți un top contrastant, precum acest pulover roșu.

8. O tunică liberă cu elemente de asimetrie poate fi asortată cu o pereche de pantaloni negri.

9. Pentru a crea un look sport optați pentru o pereche de blugi, un tricou, geacă cu fermoar și pantofi sport.

10. Cu aceiași blugi puteți crea un look casual adăugând un sacou gri stilat. Talia a fost subliniată cu o curea, iar eșarfa de mătase neagră cu buline albe, pantofii maro închis și geanta completează perfect ținuta.

11. Pentru a crea un look casual, blugii au fost asortați cu o cămașa gri întunecat și un cardigan mai deschis. Mocasinii completează ținuta.

Rochii și fuste.

Pentru a crea imagini feminine veți avea nevoie de rochii și fuste. Este mai bine să alegeți modele simple, care se aranjează perfect.

1. O rochie midi neagra este universală. Imaginea este completată de o eșarfă colorată.

2. Această rochie midi albastru închis se combină foarte bine cu sacoul în stil Chanel. Pantofii și geanta bej completează aspectul.

3. Rochia de culoare roz se combină bine cu accesoriile neutre.

4. Fusta maxi și tricoul larg arată foarte elegant.

5. Un ansamblu foarte reușit format dintr-o rochie neagră și sacou de culoare roșie.