Este considerată drept cea mai frumoasă primă doamnă din istoria Statelor Unite. Dar iată cum arată Melania Trump fără machiaj

Cum arată în realitate Melania, soția lui Donald Trump?

Nu este un secret faptul că este conștientă de faptul că arată minunat și știe cum să-și pună în evidență virtuțile.

Vă propunem în continuare câteva fotografii în care Prima Doamnă apare fără machiaj și editare.

Melania este conștientă de faptul că trebuie să se mențină în formă.

În tinerețe Melania era destul de drăguță, dar nu se deosebea de celelalte semene ale sale. Însă pentru a deveni model nu este suficient să fii frumoasă, ci perfectă. De aceea Melania a decis să încerce mai multe proceduri de înfrumusețare, una dintre ele fiind schimbarea formei nasului.

La momentul actual soția președintelui depune eforturi maxime pentru a arăta impecabil.

Anul acesta a împlinit frumoasa vârstă de 50 de ani și trebuie să recunoaștem că arată minunat.

Datorită puterii machiajului, a ochelarilor întunecați și a coafurii care distrage atenția de la zona feței, femeia pare mult mai tânără decât este în realitate. Pe lângă aceasta nu ezită să-și editeze fotografiile.

Dar cum arată Melania Trump în realitate?

Ca orice femeie de 50 de ani, Melania are câteva riduri în zona ochilor pe care le ascunde cu ajutorul ochelarilor mari întunecați.

Prima Doamnă nu apare aproape niciodată fără machiaj.

Pe lângă faptul că are grijă de tenul său, prima Doamnă a Statelor Unite ale Americii are o siluetă impecabilă, dar și niște ținute pe măsură.

Melania Trump arată minunat, iar garderoba sa urmează un stil vestimentar foarte bine conturat, care îmbină cu succes protocolul specific funcției sale cu feminitatea.