Elixirul tinereții: 7 sfaturi pentru a arăta impecabil la vârsta de 50 de ani

Iubiți-vă și respectați-vă pe voi însevă.

Aceasta este unul dintre secretele principale ale unei femei fericite.

Un alt detaliu la fel de important este vestimentația aleasă corect.

1.

2.

Nu treceți dintr-o extremă în alta.   

Încercați să acceptați toate schimbările care vin odată cu vârsta și evitați îmbrăcămintea în stil adolescentin, deoarece nu vi se potrivește. Alegeți ținute care să corespundă vârstei Dumneavoastră și veți arăta perfect.

3.

4.

Paleta de culori.

Evitați culorile întunecate deoarece v-ar putea scoate în evidență schimbările care apar odată cu vârsta, mai ales dacă aveți tenul deschis la culoare. Optație pentru nuanțe deschise în apropierea feței. Nu trebuie să renunțați complet la nuanțele întunecate, sunt nobile și frumoase, dar încercați să le țineți mai departe de față.

5.

6.

Printuri.

Amintiți-vă de extreme și alegeți imprimeuri în nuanțe neutre, calme. Cele mai bune vor fi cele geometrice, abstracte sau florale, verticale sau diagonale.

7.

8.

Stofe.

Alegerea stofelor trebuie să fie, de asemenea, tratată cu mare atenție. Optați pentru haine din stofe dense, de calitate.

9.

10.

Denimul.

Acesta este perfect pentru toate vârstele. Nu renunțați la blugi sau cămăși, ci dimpotrivă, bucurați-vă de confortul și de practicitatea acestor haine și veți avea un look modern și frumos.

11.

12.

Accesorii.

Nu uitați de accesorii, deoarece adaugă farmec ținutelor noastre. Niște mărgele lungi vor adăuga feminitate ținutei, o brățară o va face mai stilată, iar o pereche de cercei originali va atrage atenția asupra chipului Dumneavoastră frumos.

13.

14.

Ați reușit să descoperiți elixirul tinereții? Cunoașteți și alte secrete care vă ajută să opriți timpul în loc? Așteptăm cu drag comentariile Dumneavoastră!