Eleganța și rafinamentul înseamnă simplitate: 20 de ținute perfecte pentru acest an!

Eleganța în vestimentație uimește și întoarce toate privirile. O femeie îmbrăcată elegant cu siguranță va atrage atenția celor din jur, își va etala stilul și va înfrumuseța locul indiferent unde s-ar afla. Ținuta poate fi foarte simplă, dar dacă va fi elegantă, atunci va schimba radical imaginea spre bine și va deveni o doamnă adevărată.

Apropo istoria eleganței începe printre femeile aristocrate. Hainele scumpe care trebuiau să înfrumusețeze reprezentantele înaltei societăți se numeau elegante. Mult timp a fost la modă eleganța. Multe vedete din cinematografie ne vrăjeau cu eleganța lor. Printre reprezentantele acestui stil este Audrey Hepburn.

În zilele noastre eleganța nu a dispărut. Ea rămâne la fel de populară atât printre persoanele regale, cât și printre cele de rând.

Eleganța se deosebește prin simplitate. Anume simplitatea în combinație cu rafinamentul și modestia vor deveni prima podoabă pentru orice femeie. Prea multe accesorii, culori aprinse, diferite imprimeuri nu au nimic comun cu eleganța.

La crearea unei ținute elegante este important să vă gândiți asupra fiecărui detaliu. Materialul șifonat, ieftin și sintetic va strica toată imaginea.

Eleganța are nuanțele sale care nu sunt țipătoare și nici exagerate. Aceasta înseamnă culori domoale, culori și nuanțe de alb clasic sau negru, culori liniștite ale florilor intense. Este important să fie în armonie reciprocă și să nu se evidențieze mai tare vreun element.

Puteți fi elegantă la orice vârstă. Important este să alegeți o ținută care vi se potrivește cel mai bine. Spre exemplu, tinerele trebuie să renunțe la costumul clasic bucle. Rochia ajustată pe talie și fusta creion medie sunt cele mai potrivite pentru femeile trecute de 40.

Tinerele trebuie să atragă atenție costumelor cu pantaloni, clasice, fuste midi în culori calde și pastelate.

Femeile în stil office trebuie să opteze pentru rochiile îngustate și o bluză din mătase sau de bumbac. Pantofiorii pe talpă joasă și loaferii nu se potrivesc pentru stilul office.

Stilul elegant este un element minunat pentru garderoba de bază.

Elementul de bază al stilului elegant, va fi o rochie întunecată obișnuită. Poate fi de culoare neagră, albastră, smarald și alte culori care se potrivesc cu acestea.

Fusta de calitate este un alt element pentru crearea unei garderobe de bază. Poate fi combinată cu bluzele de mătase și bumbac de orice culoare. Această fustă poate fi înlocuită cu o pereche de pantaloni îngustați cu dungă.

În privința încălțămintei se spune că eleganței nu-i plac pantofii cu toc înalt. Balerini clasici sau loaferi se vor potrivi tuturor femeilor. Nu uitați și despre genți noi. Trebuie să aveți cel puțin două – pentru serviciu și pentru alte ocazii.

Eleganța este refugiul femeilor încrezătoare, autosuficiente și îndrăznețe care știu ce vor de la viață, care au un gust și un stil impecabil.