Eleganță și chic: 9 modele de fuste midi uimitoare

Fiecare fashionistă are în garderoba sa loc pentru fustele elegante, deoarece cu ajutorul lor se pot crea cu ușurință niște ținute elegante și sofisticate. La momentul actual fustele de lungime midi sunt foarte populare. Ele vă pun în evidență formele frumoase și pot ascunde unele mici imperfecțiuni.

Stiliștii au ales 9 ținute stilate, care vă vor ajuta să fiți mereu fermecătoare și atrăgătoare.

Nuanțele pastelate combinate cu alb sunt perfecte pentru ținutele lejere, romantice și sobre în același timp. Fusta din dantelă purtată cu o curea strălucitoare arată foarte chic. O bluză albă și, desigur, o pereche de stiletto, un plic și niște accesorii alese cu gust vor crea împreună o ținută simplă, dar foarte elegantă și frumoasă.

Pentru birou este perfectă o fustă neagră midi și un pulover simplu cu mâneci lungi. Stilul original al sacoului va fi accentul principal, precum și imprimeul în dungi al acestuia. Geanta neagră și tocurile înalte vor definitiva ținuta dată.

Culoarea burgundy se combină armonios cu alb și maro. Imaginea dată nu mai are nevoie de alte detalii inutile, doar o geantă, niște cercei laconici și o brățară. Această ținută este potrivită pentru a merge la muncă sau pentru o plimbare.

Negru și bej, este o combinație clasică de culori care arată minunat. Combinați o fustă elegantă midi de culoare neagră cu o bluză ușoară și feminină. Pentru a vă completa ținuta optați pentru o pereche de cercei, un plic și o pereche de pantofii cu toc înalt.

Dacă mergeți la o plimbare sau la o întâlnire, puteți crea o ținută frumoasă din aceste piese vestimentare: o fustă midi din piele, un pulover încins în talie cu o curea și un palton elegant. Accentul ținutei date vor fi pantofii cu imprimeu de leopard  precum și geanta de culoare bordo.

O jachetă călduroasă, o fustă midi și o pereche de stiletto vor forma o ținută perfectă pentru a merge la birou. Nu uitați să o completați cu o geantă și cu niște accesorii laconice.

Pentru mai multă culoare creați o ținută formată dintr-o fustă bej midi și o bluză coral. Purtați o pereche de pantofii coral și un palton ușor. Geanta, o brățară masivă și o pereche de cercei vor accentua imaginea dvs.

O fustă din satin midi combinată cu un palton scurt și cu o pereche de pantofi bordo este o combinație minunată pentru o ținută de toamnă. Geanta poate fi de culoarea pantofilor. Nu uitați de accesoriile potrivite.

Culoarea blu este favorita acestui sezon. O fustă elegantă midi combinată cu o bluză feminină vor forma un set excelent. O geantă gri și o pereche de pantofi de aceeași culoare vor oferi profunzime culorii de bază, iar accesoriile vor completa perfect ținuta.

Fusta simplă midi vă va permite să creați niște ținute elegante, casual, în care să mergeți la birou ori la vreo petrecere. Nu vă fie teamă să experimentați și veți găsi soluția perfectă pentru dvs.