Eleganță italiană în imagini. Ținute pentru doamnele de după 50 ani

Italiencele știu cum să se îmbrace elegant și cu gust. Secretul lor este foarte simplu, preferă lucruri de calitate, cu o croială impecabilă, care să le scoată în evidență avantajele.

Pentru a crea o ținută în stil italian trebuie să acordăm atenție alegerii accesoriilor, care trebuie să atragă atenția, dar să se încadreze perfect în ținuta aleasă. Geantă este, de obicei, simplă, dar de calitate. Italiencele poartă, de obicei, bijuterii scumpe și elegante.

Să vedem care sunt preferințele vestimentare ale italiencelor.

Sacou.

Un sacou cu o croială perfectă, de culoare bordo, vă va salva în orice situație. Îl puteți purta, spre exemplu, cu o fustă midi albă cu imprimeu floral delicat.

Rochie tip cămașă.

O rochie cu dungi verticale arată impecabil. Alegeți un model cu fustă ușor evazată, care vă va ajuta să ascundeți unele imperfecțiuni ale siluetei, dacă există.

Palton clasic.   

Un palton clasic, cu o croială impecabilă, este o adevărată comoară în garderobă, deoarece se combină cu foarte multe haine.

Geacă de piele.

O geacă scurtă din piele colorată va înlocui cu succese hainele negre și maro din garderobă. O puteți purta cu o fustă creion elegantă. Vă puteți completa ținuta cu o eșarfă de mătase, cu o pălărie elegantă și cu o pereche de mănuși de piele.

Rochie cu dungi.

Rochiile sunt elegante și feminine. Le puteți purta cu un palton în stil clasic și cu o pereche de pantofi din piele de căprioară.

Accent pe culoare.

În această ținută elegantă toate elementele sunt gri-albastru deschis. Încălțămintea bej se încadrează perfect în acest ansamblu.

Culoarea roșie.

Stilul italian se bazează de multe ori pe ținutele monocrom. Dacă roșul este culoarea principală, atunci se recomandă să alegeți accesorii de culoarea neagră, care va echilibra culoarea principală.

Pantaloni înu carouri.

Pentru a arăta elegant, alegeți culori discrete, cu linii subțiri.

Galben și maro.

Aceste două culori merg se combină bine.

Vestă neagră lungă.

Aceasta este o altă piesă universală care vă va completa ținutele.

Blană ecologică.

Femeile moderne aleg, în ultima vreme, blănurile ecologice, care arată impecabil.

Eșarfe colorate.

O eșarfă colorată va adăuga culoare acestui ansamblu simplu și elegant.

Culori deschise.

Nu renunțați la hainele de nuanțe deschise, acestea reîmprospătează perfect și vă întineresc.

Cardigan lung.

Un cardigan lung va arăta excelent cu o pereche de pantaloni negri și o eșarfă colorată.