Eleganță de toamnă: 30 de ținute stilate pentru o toamnă călduroasă

Sunt niște ținute extraordinare care se potrivesc atât pentru oficiu, cât și pentru plimbările prin oraș. Toamna și-a intrat în drepturi depline. Trebuie să profităm de vremea relativ călduroasă și să creăm ținute stilate pentru serviciu, plimbările cu prietenii și întâlnirile romantice.

Ținutele formate din combinații armonioase de pantaloni, jachete alungite și încălțăminte pe toc se potrivesc pentru plimbări și pentru femeile care nu au la serviciu un anume dress-code. Ultimele accente se pun pe accesorii drăguțe și un machiaj ușor.

Această ținută romantică și feminină este formată din cizme peste genunchi, o rochie călduroasă și un cardigan fără mâneci. O puteți purta la plimbări pe vreme mai caldă.

Blugii sunt o piesă obligatorie pentru o adevărată fashionistă. În zilele mai calde pot fi purtați cu sandale stilate, pantofi și bluze, cămăși ușoare. Vântul răcoros și vremea posomorâtă vă vor face să îmbrăcați cizmele scurte de piele întoarsă și un cardigan mai călduros. Pentru mai mult confort puteți alege încălțăminte pe talpă joasă. Astfel veți putea face plimbări mai lungi.

Chiar dacă mergeți la serviciu nu purtați doar costume și pantaloni clasici. O femeie de afaceri trebuie să arate stilat în orice circumstanțe. În acest sens vă vin în ajutor cămășile, pantalonii, fustele comode care sunt completate cu încălțăminte pe toc. Nu uitați că sandalele se potrivesc mai bine pentru o atmosferă mai puțin oficială. Pentru a face față zilelor reci, îmbrăcați neapărat un palton sau un cardigan sau o jachetă alungită. Se potrivesc de minune pentru ținutele de toamnă.

Dacă mergeți la o întâlnire romantică optați pentru o rochie vaporoasă, încălțăminte pe toc și accesorii stilate, iar pentru a nu răci luați și o jachetă alungită. Această ținută va fi atrăgătoare prin simplitatea, și eleganța sa.

Un pulover liber în combinație cu niște pantaloni mulați și pantofi cu toc reprezintă clasicul etern pe care trebuie neapărat să-l purtați în această toamnă.

Ținutele unei doamne de afaceri nu trebuie să fie plictisitoare. Un accent de culoare poate fi o bluză vaporoasă. Combinația armonioasă dintre alb și roz va diversifica ziua dvs. chiar și într-o zi mai posomorâtă.

Toamna vine cu o mulțime de idei de ținute stilate. Bluzele vaporoase pot fi combinate cu pantaloni mulați și cu o geacă sau cu o vestă de blană. Rochia sportivă se potrivește foarte bine cu o haină de blugi. Cizmele scurte pot fi combinate cu fuste și rochii scurte. Pentru o plimbare alegeți încălțăminte pe talpă joasă sau pantofi stiletto. Cel mai important este să arătați armonios, atunci și toamna vă părea mai veselă.