Eleganță clasică sau cu ce se asortează o poșetă roșie

Mai târziu sau mai devreme orice femeie își pune problema cu ce poate fi asortată poșeta roșie. Soluția universală e reprezentată de piese vestimentare clasice, care de obicei se exprimă anume în gama de culori.

Culorile nobile și elegante, cum ar fi roșu, alb sau negru, fac din femeie o adevărată regină. Hainele de modă clasică, la fel ca și operele artistice clasice, sunt fundamentale, sunt mereu actuale.

Culorile nobile ar trebui utilizate cu măsură. Accentul ținutei poate fi pus pe un accesoriu strident și elegant, iar în acest sezon este foarte actuală poșeta de culoare roșie.

Combinăm culorile

Poșeta roșie este o alegere perfectă pentru contrast cu galben, alb, verde, albastru sau negru.

Pentru femeile care vor să iasă în evidență este recomandată combinația roșu-albastru-galben, iar un contrast mai moale ar putea fi obținut prin combinarea poșetei roșii cu ceva oranj, violet sau alte nuanțe de roșu.

Tendințele din 2018 permit asortarea dintre roșu și practic toate nuanțele de albastru, verde și oranj.

Ținute ușoare de vară

Ținutele cu poșetă roșie permit sublinierea personalității doamnei care o poartă.

Un astfel de accesoriu poate fi purtat și conform regulilor clasice de asortare, adică într-o nuanță cu pantofii.

O ținută foarte vie poate fi obținută prin asortarea poșetei roșii cu un tricou în dungi albastre, alături de pantaloni albaștri sau negri.

O ținută superbă de vară se va obține prin asortarea poșetei roșii cu o rochie albă până la glezne, în timp ce o rochie neagră sau albastră ar fi o alegere ideală pentru evenimente speciale.

O ținută excelentă de vacanță s-ar obține prin asortarea poșetei cu un sarafan de culoare albastră și o pălărie de paie.

Experimentele de vară sunt foarte binevenite, căci în această perioadă practic nu există culori contraindicate. Totul rămâne la discreția și imaginația dvs.

Actualitate tomnatică

Ținutele de toamnă și de primăvară se deosebesc în foarte multe aspecte. Toamna este sezonul predominării culorilor aurii, iar poșeta roșie se încadrează de excepție în acest ansamblu.

Dacă vremea lasă de dorit, poșeta roșie poate fi asortată superb cu un palton sau cardigan de culoare gri și piese vestimentare de culori pastelate.

O ținută strictă și elegantă poate fi obțină prin asortarea poșetei roșii cu o pelerină albastră sau neagră. Ochelarii vor desăvârși ținuta „femeii misterioase”.

Eleganță de iarnă

Hainele de blană sunt o alegere perfectă pentru asortarea cu o poșetă roșie, indiferent de nuanța lor. Ținuta va fi foarte elegantă dacă veți include și mănuși de aceeași culoare.

Femeile care preferă alte materiale decât blana pot opta pentru elemente vestimentare clasice. O pălărie de aceeași nuanță cu poșeta va completa ținuta cu o notă de mister.

Pantalonii din piele strânși pe corp, o geacă scurtă și o pereche de ochelari vor crea o ținută foarte îndrăzneață.

Bucuria primăverii

În anotimpul în care întreaga natură se trezește la viață este pur și simplu obligatoriu să incluzi în ținută un element strident și plin de viață, cum este poșeta roșie.

Poșeta roșie din piele reprezintă un accesoriu excelent pentru ținutele de primăvară și nu va lăsa indiferent pe nimeni.

Poșeta de tip cross-body cu broderie este o alegere perfectă pentru plimbări prin parc și întâlniri romantice.

Un rucsac roșu din piele va completa de minune o ținută studențească.

Poșeta trapez, alături de un costum elegant de culoare ivory, va topi inimile admiratorilor unei business-lady.

Amatoarele stilului casual pot asorta cu ușurință poșeta roșie cu teniși sau altă încălțăminte sportivă.

Pe zi ce trece, primăvara ne oferă posibilitatea să optăm pentru culori tot mai îndrăznețe.

Recomandările specialiștilor

Designerii din întreaga lume sunt de părere că excesele nu sunt benefice! Asta se referă inclusiv la predominarea culorii roșii. Dacă optați pentru o ținută complet roșie, nu veți fi asociată cu o căpșună, ci mai curând cu… o roșie.

Poșetele mici sunt o soluție foarte comodă pentru viața de zi cu zi, iar culoarea roșie permite și în acest caz plasarea unui accent elegant asupra accesoriului.

Analizând multe ținute feminine, styliștii le recomandă doamnelor cu forme voluptoase să nu opteze pentru modele de poșetă prea mici, pentru a nu crea un contrast nedorit între siluetă și accesoriu.

Alegerea încălțămintei de aceeași nuanță cu poșetă este o soluție clasică, ce nu se va demoda niciodată.

Alegeți foarte minuțios poșeta, ea trebuie să fie nu doar plăcută la exterior, ci și să asigură comoditatea și confortul dvs., inclusiv cel psihologic.

Dacă poșeta aleasă nu vă face să vă simțiți ca o regină, atunci nu vă va fi de folos nici combinația ideală de culori și nici produsele de brand.

Sigur că și în cazul poșetei trebuie respectate proporțiile investițiilor. Nici un stylist din lume nu v-ar recomanda să completați o ținută extrem de scumpă cu o poșetă cumpărată într-un magazin chinezesc sau viceversa.

Cel mai important sfat: combinați, experimentați și nu vă pierdeți personalitatea niciodată!