Eleganța atemporală: 15 ansambluri luxoase pentru femeile peste 50 de ani! 

Cu ajutorul cămășilor, bluzelor și costumelor cu pantaloni, nu numai că vă puteți sublinia statutul și calitățile profesionale, ci și să vă arătați individualitatea. Să aruncăm o privire la 15 look-uri elegante de la un blogger Instagram din Spania, care arată prin exemplul său că vârsta nu este un obstacol în calea modei!

Astăzi, stilul vestimentar de afaceri pentru femei este un stil foarte dinamic care s-a îndepărtat de stereotipurile și regulile stricte. O bluză alungită cu imprimeu contrastant arată mult mai interesant decât un top strict alb.

1.

Dacă puneți un sacou pe o rochie din mătase, obțineți o ținută perfectă pentru lucru. Merită să aveți grijă să purtați încălțăminte confortabilă și elegantă: o pereche de mule eleganți vor fi ideali.

2.

Pantalonii largi reprezintă un model versatil, care participă activ la modelarea siluetei. În mod avantajos ”maschează” centimetrii în plus în talie și abdomen, iar în cazul femeilor slabe, fac silueta mai voluminoasă și mai apetisantă.

3.

Dacă e fustă, atunci doar un model cu talie înaltă. Midi este lungimea optimă pentru doamnele peste 50 de ani. O fustă de tip creion poate fi combinată perfect cu cămăși de croială clasică, pantofi sau sandale confortabile.

4.

5.

Portocaliul cald este culoarea preferată ale femeilor active – la locul de muncă, ajută la crearea unei atmosfere favorabile de încredere. Optați pentru o bluză portocalie și pantaloni negri. Stil și confort într-o singură ținută!

6. 

Un duo dintr-un pulover alb-negru și pantaloni largi ușori arată interesant. Îmbrăcămintea cu un decolteu în formă de V arată foarte armonios în combinație cu bijuteriile elegante. La femeile mai în vârstă, puteți vedea adesea mai multe lanțuri de lungimi diferite.

7.

Nuanțele calme de bej tot nu-și pierd relevanța. Ele vă oferă o dispoziție bună de lucru.

8.

Să ne întoarcem puțin la elementele de bază: un costum cu pantaloni nu se va demoda niciodată. Poate fi un model alb sau tradițional negru. Centura va adăuga feminitate și rafinament ansamblului.

9.

10.

Dacă ați ales o cămașă cu litere minimaliste, asigurați-vă că este confecționată dintr-o țesătură densă, potrivită pentru birou.

11.

O rochie midi este un exemplu al stilului impecabil al unei femei de afaceri. Evitați culorile acide și intense, renunțați și la asimetrie. Completați look-ul cu sandale din piele cu vârf acoperit și un clutch voluminos.

12.

O garderobă de afaceri ar fi incompletă fără un cardigan cald, alungit. Poate face parte dintr-o ținută în mai multe straturi sau purtat ”solo”. Blugii, o geantă mare din piele și încălțăminte calitativă reprezintă finalizarea de succes a ansamblului modern.

13.

Pantalonii cu talia ”paper bag” arată potrivit într-un mediu de lucru. Stilul business-casual permite imprimeuri clasice precum carouri sau dungi.

14.

Puneți un pulover subțire bej în pantaloni pentru a vă simți confortabil atât în ​​interiorul, cât și în afara biroului.

15.

Să fiți frumoase și elegante mereu, deoarece meritați!