Au făcut rost de un camion vechi și l-au transformat cu propriile mâini într-un… adevărat CASTEL!!!

Probabil nimeni dintre noi nu-și dorește să trăiască toată viața în chirie sau să fie împovărați de un credit ipotecar de 20-30 de ani. Oamenii acceptă așa ceva doar din extremă necesitate, căci în mod normal orice om trebuie să aibă propria locuință.

Pentru Justin și Jola Siezen din Noua Zeelandă această problemă a fost atât de acută, încât ei au mers la un experiment destul de riscant. Perechea a procurat un camion vechi și au făcut din el nu o simplă casă, ci un adevărat castel!

La început viitorul castel arăta ca un camion foarte vechi, atacat de rugină.

A fost nevoie de un efort colosal pentru a-l transforma în ceva cu totul nou și diferit.

Pe lângă reparația capitală și amenajarea rețelelor necesare pentru o viață confortabil, Jola și Justin au acordat o atenție deosebită detaliilor mici. Ei nu și-au dorit să trăiască într-un camion, chiar dacă acesta ar fi destul de bine amenajat. Dacă mergi la așa ceva, trebuie să tinzi spre perfecțiune!

Iată ce au reușit să creeze. Cred că termenul de “castel” descrie cel mai bine această construcție! Ea are două nivele și un design original, oferind cele mai bune condiții de viață: cămin, terasă, zonă pentru SPA ș.a. Familia neozeelandeză este foarte mulțumită de rezultatul muncii sale.

Niciodată să nu vă fie frică să înfăptuiți visele dvs.!

[mashvideo]

 

Sursa: Living Big In A Tiny House