Ecaterina Sculkina: ținute la modă pentru doamne plus size!

Ecaterina Sculkina este o femeie care este imitată de milioane de admiratori. Ea, prin aspectul său, arată că frumusețea poate fi diferită. Având în vedere cât de mulți fani are, Ecaterina ne demonstrează clar că o siluetă de model nu este cheia succesului în viață.

1.

În plus, ea deja de mulți ani este căsătorită și are o familie fericită. Fapt cu care multe dintre cele mai frumoase fete nu se pot lăuda.

Deși actrița recent a slăbit foarte mult, ea totuși nu poate fi numită o femeie suplă și fragilă. Sculkina, în orice greutate, nu este timidă să poarte rochii feminine din tricotaje mulate. Sentimentul de stil este superb, piesele vestimentare Ecaterina le combină foarte competent. Experții în domeniul modei spun că doamna întotdeauna arată modern.

2.

3. Un stayling frumos cu bucle ușoare se combină bine cu o rochie neagră.

4. Acest model de ținută este destul de seducătoare. Furnitura de dimensiuni mari este situată într-un plan vertical, ceea ce face silueta vizual mai subțire.

5. Pantalonii culottes cu imprimare geometrică la modă sunt completați foarte frumos cu bluze în mai multe straturi.

Bluza transparentă arată foarte original. Interesant, dar fără o bluză neagră transparentă, ținuta ar putea arăta ca o pijama sau fi asemenea hainelor de casă. Dar un mic detaliu o modifică complet.

6. Rochia de piele la modă, i se potrivește perfect actriței.

Un decolteu adânc, cu o poziție înaltă a centurii, accentuează în mod avantajos demnitatea siluetei. Pantofii înalți cu pene fac imaginea mai aerată. Cu pantofi mai simpli, o astfel de rochie va arata ca un impermeabil.

7. Rochia dreaptă, de asemenea, se potrivește ideal pentru silueta actriței, în ciuda culorii intense.

O astfel de rochie oferă actriței doar avantaje. Pantofii bej alungesc vizual picioarele. Croiala neobișnuită în zona decolteului arată foarte original, ca un colier elegant.

Rochia, care combină mai multe culori, accentuează în mod favorabil talia. Un decolteu adânc deschide frumos partea superioară a siluetei. Tricotajele de calitate reprezintă alegerea perfectă pentru iarna rece. Lungimea rochiei este puțin sub genunchi, fapt ce-i oferă un aer nobil.

8.

9. Un costum bogat de velur în culoarea de smarald arată confortabil și este cald.

Sacoul poate fi purtat sau dezbrăcat în funcție de temperatură. Această imagine poate fi numită mai solidă, potrivită pentru femeile de afaceri.

10. Acestei femei i se potrivesc atât nuanțele intense cât și gama de culori pale. De data aceasta, ea a completat o bluză la modă cu cercei mari feminini.

11. Stilul corect selectat al rochiei de seară, chiar de culoare albă și cu paiete, va arăta fascinant și elegant. Aceasta poate face silueta vizual mai suplă – ceea ce demonstrează perfect Ecaterina Sculkina prin exemplul său. Culorile deschise întineresc acestă doamnă frumoasă.

12.

Credeți că imaginile și stilul de îmbrăcăminte a vedetei sunt de succes? Care din ansamblurile prezentate vă place cel mai mult? Așteptăm cu drag comentariile dvs.