O fată foarte talentată și-a arătat lumii întregi lucrările confecționate din scânduri vechi

O fată foarte talentată și-a arătat lumii întregi lucrările confecționate din scânduri vechi. Ea a devenit foarte cunoscută datorită internetului. Pe blogul său ea a plasat mai multe lucrări extraordinare.

Creațiile ei au fost apreciate foarte mult de către utilizatorii rețelelor sociale. Acum ea are în calitate de clienți personalități vestite din toate colțurile lumii. Care este secretul ei?

деревянные столешницы

Fasingur.info a aflat istoria ei și a hotărât să v-o povestească.

Obiectele din lemn sunt confecționate după tehnica mozaicii: tăvi, tocătoare, rame creative pentru fotografii și chiar tablouri – toate acestea vă fascinează cu originalitatea lor.

Măsuțe din lemn

Succesul acestei fete a fost dobândit prin experimente, greșeli și încercări a materialelor pe care le-a colectat toată vara. Incredibil, dar această idee i-a venit din plictiseală.

O talentată absolventă a Institutului Pratt din New York a hotărât să-și materializeze talentul său și să-și deschidă propria afacere de construcție a caselor în copaci.

Ea a început de la puțin și a colectat scânduri vechi de peste tot. După ce a colectat suficiente materiale a venit iarna și și-a amânat proiectul.

ненужные старые доски

Pentru a nu se plictisi ea a început să realizeze mozaică din lemn. Acest proces a devenit atât de captivant încât ea a meșterit o placă pentru masă inspirată din tehnica patchwork.

деревянные столешницы на кухне

„Munca mea a fost influențată în mare parte de rădăcinile sudice ale părinților mei” a spus ea. Statul Alabama, unde s-a născut, se mândrește cu confecționarea unor plapume foarte frumoase. Încă din copilărie ea a fost fascinată de această tehnică.

обработка деревянных столешниц

Patchwork din engleză înseamnă „coaserea pieselor” sau „mozaică textilă”. Iar în lucrările sale meșterița a depus mult suflet.

деревянные столешницы своими руками

Din acel moment tânăra a primit foarte multe comenzi de confecționare a plăcilor pentru mese. Ea inventează diferite ornamente, combinații, potrivind diferite nuanțe de lemn.

изготовление деревянной столешницы своими руками

Această măsuță se află într-un vestit magazin de încălțăminte.

мозаика из дерева в интерьере

Mozaica din lemn este un element de decor de excepție într-o locuință. Ea creează senzația de căldură și naturalețe. De asemenea, este foarte rezistentă, se curăță ușor și nu se decolorează.

интересная мозаика из дерева

Aceste lucrări pot împodobi atât o casă, cât și restaurante, hoteluri, oficii și show-room-uri.

мозаика из дерева для стен

S-ar părea că timpul se oprește când privești aceste capodopere.

мозаика из срезов дерева

O idee minunată de decorare a patului. Îmi place foarte mult mirosul de lemn natural.

мозаика из дерева

Fascinant! Aș vrea și eu o astfel de tavă.

мозаичные деревянные столешницы

Fiecare lucrare este atât de aproape de plină de emoții pozitive. Nu aruncați scândurelele de lemn, confecționați lucruri frumoase.